Aktywne Wpisy
Mirki mam pytanie, cofałem dzisiaj samochodem i nie zauważyłem gościa z taxi i #!$%@?łem w niego. On zadzwonił do szefa wysłał mu zdjęcia szkody i szef powiedział że koszt wyniesie 1500 zł. Nie chcieli Policji ja też nie więc ugadaliśmy się i zapłaciłem mu kasę plus spisaliśmy oświadczenie że takowa kasa była przekazana. Czy mogą mi jakieś problemy robić w przyszłości czy raczej obejdzie się bez syfu?
#motoryzacja #kiciochpyta #stluczka
#motoryzacja #kiciochpyta #stluczka
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#!$%@?, nigdy więcej pomarańczowego oszustwa
#orange
a co się stanęło?
Na orange.pl Internet też pokazany łącznie.
A tu nagle się okazuje, że bez informacji smsowej na mój numer doliczyli mi za internet, a z tego z innych kart mogę korzystać bezpłatnie dopiero jak przejdę przez dwa albo trzy płatne
dlatego ja już się nie pakuję w żadne umowy.
a i dzisiaj mam zamiar doładować orange na kartę za 200zł dla tego pakietu net 1410gb,
ale trochę się boję czy się coś nie odpierdzieli nieoczekiwanego...
5 miesięcy, ale w końcu nie wiem czy da się to jakoś przedłużyć czy nie, nie wiem jak to zlicza tego neta, bo ludzie czasem mają, że ważność tego pakietu aż do końca okresu ważności połączeń wychodzących,
a ja jak doładuję np. za 5zł, dostaję pakiet 2,5gb to też mi pokazuje, że jest ważny do końca tego okresu co połączenia wychodzące, czyli do lipca 2018, także sam już zgłupiałem... :D