Aktywne Wpisy

mickpl +737
Ale mi wstyd za was, ciule z TVN-u, że szczujecie na Glapę, że nie obniża stóp, serio XD
Stopy są delikatnie powyżej inflacji, wszyscy członkowie RPP (również ci wybrani przez obecną koalicję) głosują jednomyślnie. Każdy ekonomista w tym kraju potwierdza, że jest dobrze i lepiej nie majstrować, bo będzie kolejna runda inflacji.
Zresztą dobrze o tym wiecie, szkoda strzępić ryja.
#nieruchomosci #gielda #media #tvn
Stopy są delikatnie powyżej inflacji, wszyscy członkowie RPP (również ci wybrani przez obecną koalicję) głosują jednomyślnie. Każdy ekonomista w tym kraju potwierdza, że jest dobrze i lepiej nie majstrować, bo będzie kolejna runda inflacji.
Zresztą dobrze o tym wiecie, szkoda strzępić ryja.
#nieruchomosci #gielda #media #tvn
źródło: tvn
Pobierz
gulciu_bilciu +37
Aż skisłem czytając ten opis:
https://www.olx.pl/d/oferta/zestaw-komputer-intel-i7-4-0ghz-4-4ghz-turbo-3tb-nvme-win10-do-gier-CID99-IDXnv2O.html
Ktoś sprzedaje g---o z i7 4790K i Radeonem R9 290 4GB za prawie 3000zł i jako usprawiedliwienie tej chorej ceny podaje:
a) Jakąś prawie 20 letnią klawiaturę, która premierę miała w 2006 roku XD I podkreśla, że ta cudowna klawiatura ma "PRZEŁĄCZNIKI NOŻYCOWE I JEST LASEROWA z super technologią, która wykrywa nacisk jeszcze przed wciśnięciem!"
b) Zainstalowane PROGRAMY "wspomagające do obrazu, filmów czyli kodeki, java, Adobe, ACD see aktywna licencja"
https://www.olx.pl/d/oferta/zestaw-komputer-intel-i7-4-0ghz-4-4ghz-turbo-3tb-nvme-win10-do-gier-CID99-IDXnv2O.html
Ktoś sprzedaje g---o z i7 4790K i Radeonem R9 290 4GB za prawie 3000zł i jako usprawiedliwienie tej chorej ceny podaje:
a) Jakąś prawie 20 letnią klawiaturę, która premierę miała w 2006 roku XD I podkreśla, że ta cudowna klawiatura ma "PRZEŁĄCZNIKI NOŻYCOWE I JEST LASEROWA z super technologią, która wykrywa nacisk jeszcze przed wciśnięciem!"
b) Zainstalowane PROGRAMY "wspomagające do obrazu, filmów czyli kodeki, java, Adobe, ACD see aktywna licencja"
źródło: Screenshot_6
Pobierz

Mirki, Mirabelki!
Kojarzy ktoś firmę zajmującą się GIS-em w swojej pracy znajdującą się na terenie konurbacji górnośląskiej? Wujek google twierdzi, że nie ma tego zbyt wiele, oraz że firmy ogłaszające się jako geoinformatyczne to często po prostu sama geodezja...
Chciałbym zmienić pracę i w końcu zacząć robić to co naprawdę lubię i do czego się przygotowywałem.
Jeżeli czyta to potencjalny pracodawca, to:
- bezproblemowo wykorzystuje oprogramowanie GIS (produkty Esri, QGIS, SAGA GIS. MapInfo)
- AutoCAD, Microstation
- znam, korzystam oraz ciągle zgłębiam języki: Python, XML, SQL, HTML, CSS
- posiadam certyfikat ECDL EPP GIS
Za wszelkie informację z góry dziękuję ;)
Pozdrawiam Was Mirki i Mirabelki, oraz Ciebie, mój przyszły pracodawco ( ͡° ͜ʖ ͡°)