Aktywne Wpisy
sezet11 +566
#wroclaw Zaginiony przed kilkoma dniami 17 latek z Wrocławia znaleziony martwy #polska #policja #wydarzenia
Mirki mam pytanie, cofałem dzisiaj samochodem i nie zauważyłem gościa z taxi i #!$%@?łem w niego. On zadzwonił do szefa wysłał mu zdjęcia szkody i szef powiedział że koszt wyniesie 1500 zł. Nie chcieli Policji ja też nie więc ugadaliśmy się i zapłaciłem mu kasę plus spisaliśmy oświadczenie że takowa kasa była przekazana. Czy mogą mi jakieś problemy robić w przyszłości czy raczej obejdzie się bez syfu?
#motoryzacja #kiciochpyta #stluczka
#motoryzacja #kiciochpyta #stluczka
#logikarozowychpaskow #rozowepaski
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Zażądać sprawiedliwości i poprosić o święty spokój, zamiast w wywiadzie opowiadać o możliwym powrocie do miejsca w którym dopiero co jej życie zmieniło się na zawsze? I dunno. Ja jak miałem wypadek na jednej z ulic w mieście, to unikam jej świadomie bardziej lub mniej do dzisiaj, chociaż wiem, że drugi raz coś takiego prawdopodobnie mnie nie spotka.
Co
A co do pierwszego zdania - w wywiadzie powiedziała, że czeka na sprawiedliwość. Proszenie o spokój, kiedy cały kraj już praktycznie tym żyje? Może być ciężko.
Komentarz usunięty przez autora