Wpis z mikrobloga

To, że zagrali jak zagrali to wszyscy widzieli.
Gorzej, że tam nie ma drużyny - takie mam wrażenie.
Każdy załamany osobno, bez pasji, jakiejś woli walki...

Żóltki w pierwszym meczu dostawali #!$%@? ale rozmawiali ze sobą i brali przerwy, próbowali coś zmienić.

A tu nic, kompletnie.
Jak grupa randomów wylosowana do meczu.

Szkoda ale wierzę, że się ogarną i pokażą jeszcze co potrafią.

#csgo
  • 13
@dr_Acula: nie mogli ogarnąć bo to pierwszy turniej Navi z Zeusem jako IGL, bez Guardiana i z S1mple jako głównym AWP.

Seized zaczął znowu bardzo dobrze strzelać jak przestał być IGL a S1mple prezentuje się lepiej z AWP niż Guardian. Niby to dopiero pierwszy mecz po przerwie (i do tego BO1) ale tak grające Navi może wrócić do TOP3.
@dr_Acula: nie zmieni się prawdopodobnie nigdy aż do momentu jak ktoś nie przejdzie na emeryturę.

Dopóki VP gra na majorach i wychodzi z grupy to disbandu lub roszad nie będzie. Poza tym na polskiej scenie nie ma za bardzo nikogo obiecującego do wzięcia. Jedynie Michu ale on już musiałby dawno przejść a teraz wydaje mi się, że się zatrzymał w miejscu z tymi marionetkami z Kinguin.
@rskkk: w drużynie jest 4 starych chłopów, którzy są na etapie budowania rodziny, domów i inwestycji na przyszłość. Dopóki VP ich nie wywali a Pasha z Tazem dalej będą robić z siebie marketingowe/medialne marionetki to nic w tej drużynie się nie zmieni.

A właścicielom VP pensje na tych graczy nie przeszkadzają bo nawet ich nie czują za bardzo.
Gorzej, że tam nie ma drużyny - takie mam wrażenie.

Każdy załamany osobno, bez pasji, jakiejś woli walki...

@dr_Acula: Najlepszy przykład z tego meczu to ta runda force. Pasza od razu kałacha kupił a reszta nie wie co dalej robić, dopiero po 20(!) sekundach od rozpoczęcia rundy neo coś kupił.