Aktywne Wpisy

mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy taki popapraniec jak ja ma szansę na związek z #rozowypasek, czy znalazłaby się dziewczyna kompatybilna z takim stylem życia i światopoglądem:
- kultura, teatr, kino, filharmonia, opera - lubię
- mam różne talenty i hobby: multiinstrumentalista, a i geberita w łazience zabuduję bądź przy samochodzie podziałam (nie jestem takim typowym intelektualistą co ma dwie lewe ręce)
- wykształcony
- mam dobrą pracę i mieszkanie, samochód, rower i
Czy taki popapraniec jak ja ma szansę na związek z #rozowypasek, czy znalazłaby się dziewczyna kompatybilna z takim stylem życia i światopoglądem:
- kultura, teatr, kino, filharmonia, opera - lubię
- mam różne talenty i hobby: multiinstrumentalista, a i geberita w łazience zabuduję bądź przy samochodzie podziałam (nie jestem takim typowym intelektualistą co ma dwie lewe ręce)
- wykształcony
- mam dobrą pracę i mieszkanie, samochód, rower i
Czy jest szansa na związek z dziewczyną dla kogoś takiego
- Może się znaleźć taka z podobnym światopoglądem 26.3% (121)
- Małe szanse na dobre dopasowanie 19.6% (90)
- Pies z kulawą nogą się nie zainteresuje 54.1% (249)
lapampek +76
Przecież ona się nawet z tym nie kryje xD Kukoldowski najwyraźniej dobrze się bawi, gdy Alvaro stuka Ankę, jak masz za dużo hajsu to co niektórym #!$%@?. Patrzcie na znaczenie „branzoletki na kostkę u żony” #cuckold #lewandowski To już pewne xD

Gorzej, że tam nie ma drużyny - takie mam wrażenie.
Każdy załamany osobno, bez pasji, jakiejś woli walki...
Żóltki w pierwszym meczu dostawali #!$%@? ale rozmawiali ze sobą i brali przerwy, próbowali coś zmienić.
A tu nic, kompletnie.
Jak grupa randomów wylosowana do meczu.
Szkoda ale wierzę, że się ogarną i pokażą jeszcze co potrafią.
#csgo
A o tych strzałach to już nie wspomnę.
Seized zaczął znowu bardzo dobrze strzelać jak przestał być IGL a S1mple prezentuje się lepiej z AWP niż Guardian. Niby to dopiero pierwszy mecz po przerwie (i do tego BO1) ale tak grające Navi może wrócić do TOP3.
powinni ich połknąć jak snax kebsa
Dopóki VP gra na majorach i wychodzi z grupy to disbandu lub roszad nie będzie. Poza tym na polskiej scenie nie ma za bardzo nikogo obiecującego do wzięcia. Jedynie Michu ale on już musiałby dawno przejść a teraz wydaje mi się, że się zatrzymał w miejscu z tymi marionetkami z Kinguin.
jakiś czas nie oglądałem VP, ale pamiętam że z rok temu było tak samo ze chlopaki grali z dupy, moze po prostu warto się z tym pogodzić i spróbować w końcu zmienić skład? Ja wiem że obecne VP to legenda, ale nic nie trwa wiecznie...
Komentarz usunięty przez autora
A właścicielom VP pensje na tych graczy nie przeszkadzają bo nawet ich nie czują za bardzo.
@dr_Acula: Najlepszy przykład z tego meczu to ta runda force. Pasza od razu kałacha kupił a reszta nie wie co dalej robić, dopiero po 20(!) sekundach od rozpoczęcia rundy neo coś kupił.