Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +720
Kto pamięta tą aferę. Wtedy Polska to była jedna patologia, gdyby nie to, że rok później wszystkie patusy wyjechały do Anglii to bylibyśmy dalej Ukrainą 2.0
#szkola #patologiazmiasta
#szkola #patologiazmiasta
b_oski +2
BMW (RWD) mam od roku. Rok temu koła na zimowe zmieniłem za wcześnie. Teraz chciałem tego uniknąć, w efekcie czego jeździłem już w temperaturze 2°C (gdy wyskakuje komunikat ze śnieżynką) i nie czuję różnicy w przyczepności. Nawet próbowałem lekkiego (żeby nie przeszarżować) uślizgu i nie poszedł bokiem. Założone mam Bridgestone Potenza.
W prognozach widać ochłodzenie dopiero na ostatni tydzień miesiąca. Pytanie do bardziej doświadczonych: można latać na letnich, gdy na
W prognozach widać ochłodzenie dopiero na ostatni tydzień miesiąca. Pytanie do bardziej doświadczonych: można latać na letnich, gdy na
Jak myślicie będzie pite?
Ostatnio gościu o 6 rano kupował 4 paka tyskich i 200ml gorzkiej żołądkowej.
Jeden to kiedyś kupil 200ml wodki i wypił przed przyjazdem swojej brygady budowlanej.
Nikomu nie bronie ale dziwnie tak pić od 6 rano
#oswiadczenie #poranek
a na budowach piwko jest teraz zazwyczaj podstawowym trunkiem, przeciez Ci ludzie są normalnie w pracy i pracują czasami z niebezpiecznymi narzędziami - szkoda gadać
@czlowiekproso
Komentarz usunięty przez autora
@kopek: niektórzy lubią a niektórzy muszą ( ͡º ͜ʖ͡º)
Przecież nie krzyknął, że są żałosnymi alkoholokami i nie próbował im wyrywać z rąk alkoholu.
Najlepiej to w ogóle kartony na głowy sobie pozakładać, bo jeszcze możemy zauważyć kogoś i coś o nim pomyśleć :v
to czemu, gdy dzieli się swoimi przemyśleniami to
?