Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam pytanie z bardzo mocnym podtekstem etycznym. Jeśli ktoś nie wierzy w prawdziwość, może po prostu potraktować to jako sytuację hipotetyczną. Mieszkam i pracuję w małym miasteczku (30 tys.). Jestem logistykiem w największym tu januszexie. Praca ma dużo minusów, ale w miarę płacą, no i mam tu własne 3-pokojowe mieszkanie po rodzicach. W biurze pokój dzielę z facetem lvl 29, który jest tzw. specjalistą ds. komunikacji i PR.
Mam pytanie z bardzo mocnym podtekstem etycznym. Jeśli ktoś nie wierzy w prawdziwość, może po prostu potraktować to jako sytuację hipotetyczną. Mieszkam i pracuję w małym miasteczku (30 tys.). Jestem logistykiem w największym tu januszexie. Praca ma dużo minusów, ale w miarę płacą, no i mam tu własne 3-pokojowe mieszkanie po rodzicach. W biurze pokój dzielę z facetem lvl 29, który jest tzw. specjalistą ds. komunikacji i PR.
oni naprawdę myślą że polska wstaje z kolan. na dodatek rodzice w podeszłym wieku, nie dosłysza i 99% czytają te #!$%@? paski i po prostu oglądają obraz
"rząd skutecznie [wpisz cokolwiek]" i oglądają obraz i tak się kręci kółeczko. powiedziałem że tvp info to tuba propagandowa to wielkie oczy myśleli że jestem za PO bo innych partii przecież nie ma. "ale powiedz tak szczerze głosowałbyś na PO czy na PiS"
500+, obniżony wiek emerytalny i paski w tvp. taki się wygrywa wybory w polsce, masakra.
#bekazpisu
Komentarz usunięty przez autora
@Burstaine: ale kiedy i gdzie w tvn24 coś takiego mówili?
W TVN24 masz pluralizm i zapraszani są ludzie z PiSu (chociaż nie do końca wiadomo po co, skoro powtarzają cały dzień te same formułki) i z inych opcji. I nawet jeśli ich informacje są "skrzywione" liberalnie - to co w tym złego?
TVNy
Komentarz usunięty przez autora