Wpis z mikrobloga

byłem u mamy na weekend i co to #tvpis robi ze starszymi ludźmi to masakra

oni naprawdę myślą że polska wstaje z kolan. na dodatek rodzice w podeszłym wieku, nie dosłysza i 99% czytają te #!$%@? paski i po prostu oglądają obraz

"rząd skutecznie [wpisz cokolwiek]" i oglądają obraz i tak się kręci kółeczko. powiedziałem że tvp info to tuba propagandowa to wielkie oczy myśleli że jestem za PO bo innych partii przecież nie ma. "ale powiedz tak szczerze głosowałbyś na PO czy na PiS"

500+, obniżony wiek emerytalny i paski w tvp. taki się wygrywa wybory w polsce, masakra.

#bekazpisu
  • 15
@zourv: no tak. jak powiedziałem żeby nie ufali TVP info to myśleli że jestem z peło co rujnuje polske. zrezygnowałem bo to starsi ludzie nie będę z nimi gadał o polityce. ale strasznie się #!$%@?łem bo zrozumiałem po co te paski właściwie są. starsi ludzie czytają bo mają popsuty słuch. to jest takie mega #!$%@? co pis robi :////// to już nawet nie ma dyskusji o tym czy starsi ludzie przemielą
@KwadratowyPomidor2: Moja babcia tak samo. Jeszcze do niedawna nie była za żadną partią polityczną a obecnie jej ulubione kanały to Trwam i TVP Info. PiS oczywiście to porządna partia bo Jarosław Kaczynski to bardzo religijny człowiek, a na TVP powiedzieli że w PO to sami komuniści i złodzieje. Niestety ale na ludzi starszych, którzy są czasem bez wykształcenia propaganda PiS działa lepiej niż działała na tych samych ludzi propaganda za komuny.
Za to moi dziadkowie są zapatrzeni w tvn24... Przez to wierzą, że "Macierewicz chce rozdać broń kibolom" itp.

@Burstaine: ale kiedy i gdzie w tvn24 coś takiego mówili?

W TVN24 masz pluralizm i zapraszani są ludzie z PiSu (chociaż nie do końca wiadomo po co, skoro powtarzają cały dzień te same formułki) i z inych opcji. I nawet jeśli ich informacje są "skrzywione" liberalnie - to co w tym złego?

TVNy