Wpis z mikrobloga

Czy mi się wydaje czy całe n----------e Littlefingera w momencie gdy serial odbił całkiem od książki było po to by fani Sansy mogli powiedzieć że i ona zrobiła coś fajnego bo przejrzała jego c-----e intrygi i go wykiwała na koniec?
#got
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@psjkb: U-----i go i wykastrowali psychicznie pająka chyba tylko dlatego że mają dość intryg. Za dużo roboty, ma być armia, smok, ogień, teleportacja i coraz bardziej bezsensowne logicznie sceny które ludzie i tak będą usprawiedliwiać.
Littlefinger, jedna z postaci która wspięła się na salony została u-----a przez Sanse, ja p------e to jeszcze bardziej durne niż przegrana Ramseya w bitwie Bękartów.
@wystrza:
  • Odpowiedz
@czillaut: Zobaczysz że niedługo jak będą wymieniać fajnych starków będzie wśród nich Sansa bo załatwiła Palucha.
Tak właściwie ona nie jest tam wcale potrzebna, gdyby ją zabili to serial nic by nie stracił. Chyba tylko po to wprowadzili ten wątek żeby Sansa miała jakiekolwiek zadanie.
  • Odpowiedz
@wystrza serio ja naiwnie całe życie wierzyłem że na prawdę trzeba być dobrym na zostanie scenarzysta, wiadomo nikt nie wykreuje swiata jak autor, ale serio stworzenie prospektu więcej jak 1 sezon do przodu danej postaci, bez książkowego materiału już jest taka ciężka rzeczą? I to jeszcze do takiej produkcji..
  • Odpowiedz
@Pelen_watpliwosci: Ale patrz, na tyle RiGCzu, by korzystać z dobrego książkowego materiału ile tylko się da to jednak D&D mieli. A co powiedzieć o Szczerbicu od serialu Wiedźmin, który świetnego materiału źródłowego miał ile chciał a ta p---a i tak uparła się przerabiać i rzeźbić w gównie po swojemu, ze skutkiem tak c------m że jeszcze po 15 latach boli.
  • Odpowiedz
Cały ten sąd bez prawa do obrony i na podstawie dowodów z wizji Brana

@wystrza: wymuszone, słabe i niedorzeczne to są twoje zarzuty do tej sceny. Przede wszystkim Sansa zarzuciła mu morderstwo jej ciotki Lysy. Jak dobrze pamiętam to była przy tym jak zepchnął ją w przepaść. Miał prawo do obrony, przecież nie zamknęli mu ust silą. Malo tego Littlefinger się przyznał i błagał o litość.
To była bardzo dobra
G....._ - > Cały ten sąd bez prawa do obrony i na podstawie dowodów z wizji Brana

...

źródło: comment_0eVbItv4lgreVr8VDEHG9tQirklS9hH9.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@wystrza: > Widzę, że nie masz zamiaru odnosić się do niczego konkretnego
( ͡° ʖ̯ ͡°)
Bo to stek bzdur jest. Nie podoba ci się serial to jedziesz z jakimiś wymysłami. Gdybym wszedł z tobą w dyskusję i chciał analizować te ściany tekstu to bym się tylko pogrążył a i tak by nic nie dotarło, bo z góry jesteś uprzedzony. Masz swoje i będziesz ruchał logikę
  • Odpowiedz
@wystrza:
A w sumie co mi szkodzi, zrobię jeszcze jedno podejście i nara.

Czytałeś książki? Oglądałeś serial? Więc byłeś niemym świadkiem każdej sceny dotyczącej Littlefingera. Każdy z zarzutów był prawdziwy, byli pokrzywdzeni, on miał motyw, przyznał się. Była zbrodnia i kara. Wszystko jest spójne i logiczne. Nikt mu z d--y zarzutów nie postawił. Scena jest zajebiście dobrze nakręcona. Jest super zwrot akcji. A twoje ściany tekstu sprowadzają się do tego:

Miałem nadzieję na nieco bardziej
  • Odpowiedz