Aktywne Wpisy
Wpisuje na kartce Wasze Nicki. Kto chętny?
Czy będąc aktywnymi seksualnie podkładacie coś pod prześcieradło żeby nie brudzić materaca? Ja zawsze mam taki podkład, bo dałem kilka tysi za materac i nie chce go brudzić różnymi wydzielinami, a ostatnio tinderówka stwierdziła, że to przesada. Tylko że jak u niej byłem, to ona miała jakieś piankowe gówno z ikei za 50 zł że aż sie ruchać odechciewało #seks #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Tak tak, wiem – zacznij biegać, wyjdź do ludzi. Biegać akurat nie lubię aż tak bardzo, a ludzie, cóż... Póki co jestem na etapie tak rozchwianych emocji, że wolałbym nikomu nie truć o swoim stanie psychicznym, poza przyjacielem, który niestety w tym tygodniu pracuje na nocki i nie może mi "towarzyszyć" ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Mówi się, że faceci rozstania znoszą dużo lepiej, a to chyba gówno prawda, to moje czwarte rozstanie i za każdym razem boli bardziej, taka smutna zależność. Za każdym razem wydaje mi się, że to już ta na zawsze, a tu takie gówno ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Mam plan, żeby zabrać się za siebie w najbliższym czasie (lepsza dieta + więcej ruchu), ale póki co jestem tak emocjonalnie #!$%@?, że brak mi motywacji. Do tego jeszcze problemy z pracą ostatnio się nawarstwiają, bo jak wiadomo: nieszczęścia chodzą parami. Ja #!$%@?ę, wiem, że się teraz niepotrzebnie użalam nad sobą, ale serio wpadam w taką depresję, że aż przykro mi na siebie patrzeć w lustrze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Może ktoś #chcepogadac i zająć mi chociaż trochę czas?
#feels #depresja #rozstanie #zwiazki
Komentarz usunięty przez moderatora
Wiesz, sęk w tym, że mam sporo zajęć związanych z zainteresowaniem, ale jak człowiek wraca do domu, do pustych ścian, chciałby się pochwalić komuś, jak minął dzień, zapytać o to samo, wysłuchać, a tu tylko pustka... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Masz rację, czas to słowo klucz, musi pomóc.
@kaziu12: ani #!$%@? troche.
Staram się nie udawać, staram się po prostu taki być, może Tobie też by pomogła taka zmiana nastawienia?
Lepiej, zeby on wrocil i sie dla mnie zmienil. Ale tego nie zrobi, bo skoro placzem, prosba, grozba przez 3,5roku nie pomoglo, to JAK on sie ma zmienic?
Stary, ja mam akcje "potrzebuje czasu żeby przemyśleć co czuje" moja ex wcześniejsza też potrzebowała.
Wyciągam wnioski i po takim tekście rozumiem, że chciała ze mną zerwać.
Powód ten sam w obu przypadkach:
"Jesteś dla mnie za dobry " śmiech na sali
@Retropx
Po raz kolejny się przekonujemy że laski to #!$%@? (╯︵╰,)