Aktywne Wpisy
m_a_t_e_u_s_z +14
Sprawdźmy po tych wszystkich opadach ile realnie spadło deszczu we Wrocławiu i porównajmy to do tych wszystkich apokaliptycznych prognoz. Moim zdaniem jest jak zwykle czyli gra na emocjach dobrze się sprzedaje. Zobaczmy za kilka dni jak to ma się do rzeczywistych pomiarów.
#wroclaw
#wroclaw
qqaa +8

W kazdym razie, na fejsowej grupie Digital Painting - jak żyć końca dobiega własnie urodzinowy event. Chętni zgłaszali się na listę co by chcieli dostać, i jednoczesnie dostawali w drodze losowania osobę do obdarowania. I tak, na bazie OC pewnej Karoliny, powstał poniższy obrazek
W oparach vaporwave i pod hasłem Just like fire!
źródło: comment_uqNMBS1HfYONjhO8BkC0C3HxrDI1lbl6.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Colek: Merci :)
@marek-sisey-tymoszczuk: Jedyny sens tej pozy to bycie fajną, zastosowania praktyczno-bojowe są żadne ;)
@Wolwgang: Jeżeli @atencjuszka pozwoli to mogę dorobić tło :)
edit, dałbyś te napisy na piąsteczkach lustrzanie?
@Wolwgang:
Tapeta FHD: https://adobe.ly/2wIdZmR
@marek-sisey-tymoszczuk: Musiałem pospłaszczać layery do efektów, więc będzie trochę babrania się. Póki co musze psa wyprowadzić bo i tak wykazuje sporo cierpliwości ;)
A czemu lustrzanie tak w ogóle?
Masz rację, to doda zęba. Ale nie wiem kiedy siądę i przerobie, dziś muszę nad jeszcze jednym zleceniem posiedzieć.
@SZLUGi Dziękuję, cieszę się że się podoba (。◕‿‿◕。)
Też mnie to gryzie po przeapaniu się z tematem. Będą poprawki jak tylko znajdę chwilę.