Wpis z mikrobloga

Drogie mirki i mirabelki. Chce kupic mojej mamełe tableta. Mamełe lvl70 ale motzno into komputery. Gmaile chromy fejzbuki skajpy, muzyki , youtuby.... ogarniete i to sama do tego doszla. No i teraz jak u niej bylem ostatnio , zauwazylem ze wieczorami w lozeczku sobie ksiazki czyta , jutuby przegląda, antypisowską propagande mi linkuje itd. Ale wszystko to robi na smiesznym telefoniku , który nie za bardzo daje rade. No to chce jej kupić tablet. Ale nie mam pojecia co. Aple odpada bo mamełe motzno w androidzie ogarnieta i nie ma sensu jej mieszac. Chce jej kupić cos ok 9 10 cali, z dobra rozdzielczością. Nie wiem jak z pamiecia bo w odroznieniu od telefonow sporo tabletow nie przekracza 16 giga. Jaki procesor , czego unikac ? Z dobra gwarancja. Na co zwrocic uwage? gdzie kupić?

Za Wszelkie porady bede wdzieczny niezmiernie

#kiciochpyta
#tablet
#jakiprezent
  • 10
@muchabzz: Też ostatnio szukałem dość długo czegoś. Przerabiałem różne warianty, od chińczyków po inne cuda i po długiej analizie wybór padł w końcu na dwa modele - HUAWEI MediaPad T2 10.0 pro oraz Samsung Galaxy TAB A 2016 10.1. Zajrzyj sobie, może akurat Ci się spodobają. Parametrowo są podobne, obraz żyleta. Tyle, że ja polowałem na używkę w idealnym stanie bo chciałem zaoszczędzić. Takich ofert jest masa i warto rozważyć taki