Co byście powiedzieli gdybym powiedział wam że większość donejtów wysyła admin Daniela - Bizek . Co byście powiedzieli że w treści są obrażani Jan Paweł Drugi oraz wszyscy święci . Co byście powiedzieli , gdybym powiedział że mam dowody ? Daniel jest to twoja ostania szansa . 90% osob powie że ściemniam - i dobrze ! Jednak jeśli Daniel nadal będzie traktował najbliższych jak ścierwo - udowodnie wam to i jeszcze więcej , na temat tego w jakiej iluzji żyjecie . Elko #danielmagical @szymon-streczkowski:
DO WSZYSTKICH KTÓRZY MYŚLĄ ŻE JESTEM TYM P-----M OD FAŁSZYWYCH ALARMOW . SŁUŻBY KTORE ZOSTAŁY ZADYSPONOWANE DO TYCH WYJAZDÓW MOGŁY POMÓC NP UMIERAJĄCEMU . DLATEGO BRZYDZE SIE TAKIMI AKCJAMI . Źle mnie odbieracie .
@szymon-streczkowski: Daniel i tak się nie zmieni. Jestem pewien że będzie jeszcze gorzej bo stracił kontakt z ziemią po tym jak jego ego w------o go w kosmos
PRZECIEŻ JEŻELI TO NIE PRAWDA TO BIZEK NAPEWNO NAPISZE POD TYM POSTEM ODPOWIEDNI KOMENTARZ . NO CHYBA ŻE SIE BOI ... JAK JEST BIZEK ? SAM SIE PRZYZNASZ CZY ZACZYNAMY PRZEDSTAWIENIE ?
@PanDoniczka: Streamy Daniela był fajne 4 miesiące temu . Jak cieszył sie z głupiej Pizzy . Teraz to bufon który sprytnie robi was w c--j , a wy sie dajecie "bo fajnie"
@PanDoniczka: Co teraz jest fajnego w grubym? Że zmienił się w gwiazdora który gardzi innymi? Hajs mu pierdyknoł do głowy bardzo, jestem za aby ktoś sprowadził go na ziemie
#danielmagical @szymon-streczkowski:
Komentarz usunięty przez moderatora