W ten czwartek wraz z @cebula_online mamy #srodadzienkupona czyli informujemy o kuponie na Xiaomi mi6 na 379,99$ oraz Xiaomi mi5 na 224,99$ w #gearbest ( ͡°͜ʖ͡°)
Oba będą w ilości 3 sztuk a tutaj linki i kupony: ► Link do Xiaomi Mi6: KLIK TUTAJ ► Kupon: CebulowopirzowoMi6
► Link do Xiaomi Mi5: KLIK TUTAJ ► Kupon: MajstrowacebulaMi5x
I UWAGA !!! W komentarzach umieszczę 3/4 telefony na które mogą być specjalne kupony za tydzień - Wy plusujcie które chcecie a 2 najlepiej plusowane do piątku - wybierzemy pod kupony (jak się da). WIęc Wy po prostu wybieracie ( ͡°͜ʖ͡°)
► Wszystkie promocje i kupony w GearBest znajdziecie w moim arkuszu google - klik. Arkusz aktualizuję codziennie, można też tam ze mną porozmawiać na chacie jeżeli jestem dostępny :)
Zalecamy wysyłkę PRIORITY LINE która znacząco redukuje szanse otrzymania VATu. Zachęcamy do śledzenia #srodadzienkupona - co tydzień w środę wraz z @cebula_online publikujemy jeden lub dwa kupony na wybrane produkty :D
#rozdajo Kojarzycie akcje parę dni temu co koleś robil rozdajo z czekoladami wedla? Wygralem i przyszly pociete w pol xD powod? Ze niby bym je sprzedal ( ͡°ʖ̯͡°)
Oba będą w ilości 3 sztuk a tutaj linki i kupony:
► Link do Xiaomi Mi6: KLIK TUTAJ
► Kupon: CebulowopirzowoMi6
► Link do Xiaomi Mi5: KLIK TUTAJ
► Kupon: MajstrowacebulaMi5x
I UWAGA !!! W komentarzach umieszczę 3/4 telefony na które mogą być specjalne kupony za tydzień - Wy plusujcie które chcecie a 2 najlepiej plusowane do piątku - wybierzemy pod kupony (jak się da). WIęc Wy po prostu wybieracie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
► Wszystkie promocje i kupony w GearBest znajdziecie w moim arkuszu google - klik.
Arkusz aktualizuję codziennie, można też tam ze mną porozmawiać na chacie jeżeli jestem dostępny :)
Zalecamy wysyłkę PRIORITY LINE która znacząco redukuje szanse otrzymania VATu.
Zachęcamy do śledzenia #srodadzienkupona - co tydzień w środę wraz z @cebula_online publikujemy jeden lub dwa kupony na wybrane produkty :D
Bezpośrednie linki :
Mi6
Mi5
#majsterpirzu #xiaomi #gearbest #cebulaonline #android
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
@Prozdrowotny daje tyle samo co oznaczenie GIFT na przesyłkach
mi5: Ships between Aug 27 - Sep 8
nie ma najgorzej
dzięki @Pirzu i @cebula_online