Aktywne Wpisy
hacerking +190
Dobra, czas na wyznania, bo co chwilę jestem atakowany, że żebrakiem. Nie wstydzę się tego, lecz ja dzięki wsparciom choć przez jedną j----ą chwilę czuję się normalny i mogę sobie pozwolić na takie rzeczy jak MC, hottodga itp.
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Zielonka021124 +20
Programista15k (18k B2B) here, 25 lat i dobijam 5 lat w branży. Poważnie rozważam pisanie matur jeszcze raz i pójście na lekarski lub lek-dent. Sytuacja w branży IT oraz ostatni wylew artykułów/postów o lekarzach (nie będę oceniał) to trochę potęguje i w sumie nie wiem co myśleć.
Uprzedzając - wiem, że jestem zielonką jak i widziałem podobne tematy na wykopie (a na tagu #programista15k to już wyłącznie narzekanie - żeby
Uprzedzając - wiem, że jestem zielonką jak i widziałem podobne tematy na wykopie (a na tagu #programista15k to już wyłącznie narzekanie - żeby
Ponieważ przewiduję raczej niezbyt ciekawe widowisko z nieudolnymi próbami ataku pozycyjnego, będę chciał je sobie urozmaicić.
Policzę, ile w ciągu całego spotkania będzie w wykonaniu piłkarzy Legii zagrań z pierwszej piłki (z tzw. klepki) oraz, co ważniejsze, ile będzie takich zagrań co najmniej dwa pod rząd (na zasadzie podanie - klepka - klepka).
Po meczu (lub następnego dnia) przedstawię wyniki.
Żeby było ciekawiej, zapraszam was do zabawy. Polega ona na odgadnięciu, ile w trakcie meczu było zagrań w tym drugim wariancie (nie muszą być to podania celne, liczy się sama próba), czyli podanie - klepa - klepa (co najmniej dwa podania z pierwszej piłki pod rząd).
WAŻNE! Liczy się podanie od nogi do nogi, nie uwzględniam takich sytuacji, jak np. przebijanie głową po wyrzutach z autu. wrzutkach na aferę, czy po wykopie bramkarza.
Nie liczę gry na pałę, nie przyjmuję pretensji.
Osoba, która pod tym wpisem poprawnie przewidzi ich liczbę, wygra ode mnie zamówienie na pyszne.pl (bo tam mam konto, nie będę gdzie indziej zakładał) w wysokości do 30 złotych.
Jeżeli poprawnie wytypuje więcej niż jedna osoba, zrobię losowanie zwycięzcy.
Zatem plusować, typować, typy przyjmuję do chwili rozpoczęcia meczu. Potem biorę kajecik i notuję niczym Jose Mourinho.
Bardzo możliwe, że prawie nic w notesiku nie naskrobię.
#mecz #pilkanozna #legia #rozdajo #glupiewykopowezabawy
Mówiąc poważnie, będzie więcej, ale jeśli trafię lub będzie podobna ilość, to bedzie beka
Komentarz usunięty przez autora
17
siedemnaście
Typie, w zeszły czwartek umierałem z nudów podczas meczu, a Ty masz ból d--y, że tym razem chcę sobie jakoś urozmaicić ten czas? XD
Komentarz usunięty przez autora