Aktywne Wpisy
Tulky +114
Mam 27 lat i spotykam się z 16-latką. Komu to najbardziej przeszkadza? Oczywiście moim koleżankom 23+ xD. Nawet staremu mojej dziewczyny to nie przeszkadza i mnie zaprasza co chwilę na wódeczkę. (。◕‿‿◕。)
#zwiazki #seks #logikarozowychpaskow #rozowepaski
#zwiazki #seks #logikarozowychpaskow #rozowepaski

Stalionnn +308
źródło: IMG_20240116_170946
Pobierz

return {
userLogin: '',
userPassword: '',
mirko: [],
główna: [],
wykopalisko: [],
};
}
Mam taki obiekt w starym projekcie. Teraz mądre głowy chca, żeby nie bylo kategorii ustawionych z góry (mirko,główna itp), tyko żeby byly one ustawione w configu .env lub żeby przychodziły z backendu. To oznacza, że trzeba by iterować sobie przez dane z backendu, wstrzykiwać nowe kategorie jako puste tablice np
newCategory:[]
a następnie żeby obiekt ten zwracał już wszystkie elementy w return. Da sie to tak zrobić? Jak można najłatwiej osiągnać efekt, żeby on znów zwracał ciągiem klucz i wartość w return? Jakąś iteracją, mapem?
Myślałem, żeby w wykopData stworzyć najpierw zbiór tych tablic, do niego pushować te nowe kategorie jakąś iteracją, a potem żeby calość zwrócić w takiej formie. Tylko jak to zrobić? Do tekstu spoko, ale jak to zwrócić jako taki zapis czytelny dla aplikacji?
#naukaprogramowania #javascript #programowanie
const wykopData = kategorie => {const cat = kategorie.reduce((acc, next) => {acc[next] = [];return acc;}, {});return {userLogin: '',userPassword: '',...cat,};}