Aktywne Wpisy
eisil +167
Obejrzałem ten fragment programu "Dzień Dobry TVN" o przegrywach i czuję się lekko oburzony. Marcin Prokop stwierdził, że "i samoskazali się na bycie piwniczakami". No oczywiście, to wszystko wina tych obrzydliwych inceli ( ͡° ͜ʖ ͡°) To oni ponoszą pełną odpowiedzialność za to, że byli bici w domu czy gnębieni w szkole przez rówieśników, tylko dlatego, że byli słabsi fizycznie lub psychicznie, przez co muszą się teraz
Kopytnik_1 +3
#przegryw #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #pieklomezczyzn
Poczytałem sobie Wasze komentarze na temat wizyty tej pani w Dzień dobry TVN. Są one różne. Oprócz tych negatywnych czy neutralnych, pojawiają się także pozytywne.
Ja osobiście ogólnie nie oceniam pozytywnie działań tej pani, chociaż pewne aspekty dotyczące podjęcia tematu przyczyn samotności mężczyzn w Polsce, mogłyby być pozytywne dla nas. Jednakże chyba nie o to chodziło autorkom książki "Przegryw", które są zadeklarowanymi feministkami.
A Wy jak oceniacie
Poczytałem sobie Wasze komentarze na temat wizyty tej pani w Dzień dobry TVN. Są one różne. Oprócz tych negatywnych czy neutralnych, pojawiają się także pozytywne.
Ja osobiście ogólnie nie oceniam pozytywnie działań tej pani, chociaż pewne aspekty dotyczące podjęcia tematu przyczyn samotności mężczyzn w Polsce, mogłyby być pozytywne dla nas. Jednakże chyba nie o to chodziło autorkom książki "Przegryw", które są zadeklarowanymi feministkami.
A Wy jak oceniacie
Działalność pani Patrycji w odniesieniu do samotnych mężczyzn oceniam...
- pozytywnie 11.3% (14)
- neutralnie 15.3% (19)
- negatywnie 25.0% (31)
- bardzo szkodliwie 48.4% (60)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Przeciez ilosc monitorow jest zalezna od modelu pojazdu to raz.
Dwa na frontowych zazwyczaj jest tylko trasa. Na wewnetrznych sa spoty roznej masci urzedu miasta/mpk/imprezy plus pogoda i aktualna godzina.