Aktywne Wpisy
mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dlaczego Polacy nie są zainteresowani kobietami z zagranicy?
Prawie w ogóle nie widuje takich par ale widuje dużo par Polka+zagraniczny. Kwestia wyglądu to durny stereotyp chyba z lat 90 albo wczesnych 00 i obecnie większość gości 20-30 wygląda na prawdę dobrze (a przynajmniej w dużych miastach). W porównaniu z Polkami to obecnie mężczyźni wypdają lepiej, bardziej dbają o siebie i przykładają wagę do wyglądu/ubioru. Nawet widać obecnie trend, Polki
Dlaczego Polacy nie są zainteresowani kobietami z zagranicy?
Prawie w ogóle nie widuje takich par ale widuje dużo par Polka+zagraniczny. Kwestia wyglądu to durny stereotyp chyba z lat 90 albo wczesnych 00 i obecnie większość gości 20-30 wygląda na prawdę dobrze (a przynajmniej w dużych miastach). W porównaniu z Polkami to obecnie mężczyźni wypdają lepiej, bardziej dbają o siebie i przykładają wagę do wyglądu/ubioru. Nawet widać obecnie trend, Polki
kopytakonia +2
Kim jest Azor?
Ps. nie dodaje do ankiety Gorącej Bułki bo wygrałby w cuglach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#got #graotron #seriale
Kim jest Azor Ahai?
i ja piszę o książce bo jak w serialu się to potoczy to ja nie wiem.
Olenna mówi mu, że Cersei będzie jego końcem.
Przepowiednia o valonqarze.
I sam fakt, że Cersei to #!$%@? i będzie wolała spalić KL zanim odda władzę, a Jaime ma już doświadczenie z takimi władcami.
nie sugeruję się serialem to raz. dwa, może to oznaczać pewien koniec rozdziału życia i kierowania się nią. może to oznaczać dla niego nowe życie po jej śmierci.
I tu jest najlepszy dowód na to, iż on nim nie jest właśnie ze względu na to, że Azor ma przebić mieczem ukochaną a nie ją udusić jak przepowiadała Maggy Żaba.
Jon kochał serio Ygritte a ta zginęła mu w ramionach. Danka może kochała Drogo, #!$%@? wie ale przyczyniła się do jego śmierci. Druga miłość(gdyby miało być D+J)nie
Dam ci przykład:
– Czy ułożysz dla niego pieśń? – zapytała.
– On już ma pieśń – odparł
@sulejman: