Szkoda, że grubas rozpaczliwie próbuje ratować tego streama krzykami, zdejmowaniem bluzy czy wlewaniem benzyny do grilla zamiast wreszcie sobie uświadomić, że jego samotne streamy są po prostu nudne. Jego "siła" tkwi wyłącznie w aktorach drugoplanowych czy wizytach gości na masową skalę. Nikt nie ogląda grubasa dla tańca kurczaka czy machania rękami do kamery, tylko dla spontanicznych akcji i wygłupów większej grupy osób.
O ile dzisiejszy stream byłby ciekawszy z Guzikiem, Małyszem, Arsenem, Pejnem, Pezetem, nawet Sebą czy Dagmarą. Ale co ja tam wiem... Lepiej pokłócić się ze wszystkimi, a później dziwić że ch* wieje...
Grubas jest skąpy, oczekuje że inni będą siedzieć i uatrakcyjniać jego streamy za grosze (podczas gdy on zarabia tysiące) i tak to się niestety kończy ;/
@Coolek: Z tego co można było przeczytać na mikroblogu, to posprzeczał się o coś z grubasem i stwierdził, że nie chce już przychodzić na jego streamy. Ale to niepotwierdzone info ;/
O ile dzisiejszy stream byłby ciekawszy z Guzikiem, Małyszem, Arsenem, Pejnem, Pezetem, nawet Sebą czy Dagmarą. Ale co ja tam wiem... Lepiej pokłócić się ze wszystkimi, a później dziwić że ch* wieje...
Grubas jest skąpy, oczekuje że inni będą siedzieć i uatrakcyjniać jego streamy za grosze (podczas gdy on zarabia tysiące) i tak to się niestety kończy ;/
#danielmagical
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora