Wpis z mikrobloga

@sodomek: Zakola? Ja jestem tak łysy, jak zazwyczaj ludzie po 50. Chciałem sprawdzić jak widzą wygolonych niebieskich różowe, ale odzew słaby. Pewnie mnie wszyscy czarnolistują albo jakiegoś shadowbana mam.
@push3k-pro: Ja się jej pytałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
sam mam 30 a zakola idą mocno, do tego włosów połowa mniej jak gdy miałem 18. I też teraz golę na zero bo z zakolami nie wygram, nie da się z tego zrobić innej fryzury jak irokez, a i to #!$%@? bo włosów mało.
@sodomek: Wiem, że się jej pytałeś. Ja tylko zwracam uwagę na to, że golenie na zero, jeśli nie jest związane z jakąś tam ideologią to najpewniej znacznie więcej niż problemy z zakolami. Ja mam 30 lat, a zakola to ja w szkole średniej miałem. Nie mam włosów przez pół głowy.
@push3k-pro: Na łyso, co zrobisz. Jest ogrom typów co mają pusty placek na głowie i nie wygląda to dobrze. Zapuszczenie boków dłuższych i zaczesanie tego na łysinę wygląda fatalnie. Więc albo golimy na łyso albo tupecik, ewentualnie przeszczep włosów.
@sodomek: To ja wiem. Niemniej, jak ja zacząłem golić się na zero to ludzie przyznali, że wyglądam ok, dziewczyny nawet lubią to głaskać. Pytam w internecie, bo tutaj jest bardziej anonimowo, ale póki co odzew był od jednej osoby.