Aktywne Wpisy
D00msday +43
Teksty feministów "relacja 16-stki z facetem w wieku 25 / 30 lat to dosłownie pedofilia!!1111" pokazują, jak mocno w obecnych czasach represjonowana i zwalczana jest normalna, męska seksualność. Nie tylko zresztą męska seksualność, ale generalnie mężczyźni w obecnym systemie społecznym. Nawet tutaj na wykopie są ewenementy, które twierdzą, że macie się zamknąć, pod żadnym pozorem nie umawiać z młodszymi laskami i brać jakieś karyny w swoim wieku po peniso-karuzeli. A wszystko po
olciax555 +2
#gorzkiezale #motoryzacja #mechanikmnieoskubal
@Sweet_acc_pr0sa
@fishery ufam facetowi raczej bo juz robilem rozne rzeczy u niego a teraz dosc powazne sprawy i kilka na raz wiec kwota dosc konkretna..prawie 1/3 wartosci samochodu kukwa... jak sprawdzilem ceny czesci na allegro to ja nie wiem gdzie on je kupuje, chyba u jubilera. Mam nadzieje ze na miejscu mi wyjasni wszystko
- sprężyny 150,
- gumy pod sprężyny 40,
- robocizna OKOŁO 150 (czyli pewnie wyszłoby więcej)
Ale ja auto (sprawne w 100%) potrzebuję jutro więc jadę do sklepu z częściami - sprężyny nie oryginalne ale za to wzmocnione - 75 zł
Komentarz usunięty przez autora
Najlepiej jakby mechanik zrobił najpierw wycenę części + robocizny do wglądu, żeby się upewnić, że nie rzeźbi na cenie części.