Aktywne Wpisy
Habebok +26
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +303
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
#bitcoin
Komentarz usunięty przez autora
PWN: Propaganda - technika sterowania poglądami i zachowaniami ludzi polegająca na celowym, natarczywym, połączonym z manipulacją oddziaływaniu na
@Kliko: powiedziałem napisy, podpis.
@pawlo74: cooooooooooooooo xD
Gdyby tak było, to ludzie już dawno przerzuciliby się na inne kryptowaluty.
Chociażby Litecoin, który już od dawna ma Segwita.
co
Tobie pewnie Amanda też nieźle w głowie miesza z jej anty-corową i anty-bitcoinową propagandą.
Proszę Cię nie przynoś
G---o pamiętasz, w życiu nie kupiłem złamanego litecoina. I nie znam żadnej Amandy.
Jedyną osobą, która się tu w-----a, jesteś ty. Ale to akurat nic nowego. Tak dla twojej informacji, jedyne alty, w które kiedyś zainwestowałem krótkoterminowo, to golem i nem.