Aktywne Wpisy
xBURNx +51
Rzadko się tu udzielam ale jest nocna, proszę o wsparcie. Siostra jest w szpitalu po wypadku jako pasażer, przeżywam to niesamowicie. Jest w śpiączce, ma liczne zĺamania miednicy, uszkodzoną śledzione, wątrobę, i nerkę (╥﹏╥) po prostu czułem że muszę jej to napisać, najprawdopodobniej nie pamięta wypadku
kluskizserem +1
Kurde poznałam obiecującego typa na tindere, może tym razem będzie inaczej niż jak 838393919284838172 poprzednich razy
Krótka wymiana zdań, ostrzeżenia z jego strony i w końcu mówię, odwróć ten rower, wsiadaj na niego i w---------j. Jak się kurz nie podoba to polewaj drogę wodą albo asfalt wylej. Do niego nie dociera tylko mi tłumaczy co prokurator by ze mną zrobił gdybym mu dziecko potrącił. Mówię co ty gościu głuchy? W---------j. A ten z tekstem, żebym do niego podszedł to inaczej porozmawiamy. Więc idę ale oczywiście gość wsiadł i pojechał.
Nie wiem po co miałem podchodzić więc.
W tej #warszawa to każdy taki roszczeniowy p---b, który uważa się za pana bo ze stolicy przyjechał?
Macie o ta Warszawę taki ból d--y, że co by nie robili to będzie 'warszawka chuje'
Blachy to nie dowód.
Ja Warszawiaków (rodowitych) znam tylko kilku, mimo że sam jestem rodowitym.
Warszawiaków jest w Warszawie bardzo mało.
I żaden rodowity takiego gówna sobie nie nalepi.
http://warszawa.naszemiasto.pl/artykul/tablice-rejestracyjne-w-warszawie-i-wojewodztwie-mazowieckim,3657612,artgal,t,id,tm.html
Może faktycznie po prostu bierze się to stąd, że w Warszawie nie ma się czym chwalić mieszkając na Białołęce...?
Komentarz usunięty przez autora
@hpiotrekh: a jakby był to ktokolwiek inny z jakiejkolwiek innej części kraju, to nawet by nie wspomniał o rejestracji i pochodzeniu delikwenta. Tak to już jest w tym naszym pięknym kraju, ciśniesz po Warszawie - dostaniesz aprobatę i plusy...