Aktywne Wpisy
iErdo +1428
Bożu, czekałem na niego z 2 godziny, aż usiądzie na tej gałązce, którą ja chcę i którą ja wybrałem
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko zimorodkowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
Obserwuj mój tag #pixerdo po więcej autorskich zdjęć
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko zimorodkowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
Obserwuj mój tag #pixerdo po więcej autorskich zdjęć
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #
myszczur +166
Wszystkie moje zdarzenia drogowe:
-baba wjechała we mnie z rozbiegówki
-baba wjechała mi w dupę gdy stałem w korku - po prostu ruszyła nie wiadomo czemu i wjechała we mnie xD
-baba uderzyła mnie w bok zderzaka tylnego gdy stałem na światłach, włączała się do ruchu z parkingu i nie wyrobiła zakrętu na pas obok xD
-baba pierwszy raz na automacie cofała z miejsca postojowego i uderzyła w bok mojego zaparkowanego auta
-baba wjechała we mnie z rozbiegówki
-baba wjechała mi w dupę gdy stałem w korku - po prostu ruszyła nie wiadomo czemu i wjechała we mnie xD
-baba uderzyła mnie w bok zderzaka tylnego gdy stałem na światłach, włączała się do ruchu z parkingu i nie wyrobiła zakrętu na pas obok xD
-baba pierwszy raz na automacie cofała z miejsca postojowego i uderzyła w bok mojego zaparkowanego auta
Mireczki, wcale nie jest tak różowo, jak to koleś opisuje.
Dzisiaj (niedziela) przez półtorej godziny chodziłem po mieście. Relacja tutaj: https://www.wykop.pl/wpis/26076307/.
Widziałem mnóstwo dziewczyn. Niestety, jak się trafi jakaś w moim typie, to nie jest sama, tylko najczęściej z chłopakiem. Ewentualnie, jak nie z chłopakiem, to z koleżanką lub dwiema. Trzeba być naprawdę mistrzem podrywu, żeby podejść i zagadać do dwóch-trzech loszek.
Widziałem kilka samotnych dziewczyn, jednak nie do końca w moim typie. Jakieś gimnazjalistki w czarnej koszulce Jack Daniels i chockerem na szyi, ewentualnie w jeansowych ogrodniczkach. Nie zdziwiłbym się, gdyby się okazało, że faktycznie nie mają nawet tych 15 lat. Drugi biegun to takie, które może i nie są stare, ale przez tapetowanie się i palenie fajek wyglądają na wiek 35+ i dodatkowo są zupełnie w nie moim typie (np. powyrywane brwi, farbowane włosy, jeansy z dziurami na kolanach).
Wniosek? Pozostaje mi tylko #badoo i #tinder.
#tfwnogf #stulejacontent #przegryw #wychodzimyzprzegrywu #podrywajzwykopem
@JanPapejTrzeci:
- 2k17
- nie ruchanie