Aktywne Wpisy
WielkiNos +54
Eh... zazdrosny i zaborczy mężczyzna - marzenie wielu kobiet. Taki to na pewno kocha i nie zdradza, a, że sam jest mężczyzną to i wie po sobie, że inni mężczyźni patrzą się na każde kobiece piersi bez stanika. Ojciec z resztą potwierdza.
#logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #savoirvivre #stanik
#logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #savoirvivre #stanik
strfkr +283
Zrobiłem po raz pierwszy test na IQ i dostałem prawie maxa (95%). Jestem pozytywnie zaskoczony, bo o ile od zawsze byłem uzdolniony i mocno powyżej średniej, to nie spodziewałem się, że aż tak. Wychodzi na to, że tylko 5% ludzi jest inteligentniejsza ode mnie :)
#chwalesie
#chwalesie
Mam nadzieję, że gra się rozkręci, bo na razie jest strasznie schematyczna ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Keczupikczu: Potem będzie więcej rodzajów zadań, więcej różnych przeciwników oraz kilku bossów bo nie wiem na której jesteś. Uważam że ogólnie gra ciągle przedstawia nowe rozwiązania pomimo tego że nie są one jakieś odkrywcze.
Sam początek gry. Ciekaw jestem jak jest z wiernością nordyckich mitów. Koncepcja fajna. Fajnie udźwiękowiona. Na razie wykonanie na przyzwoitym poziomie, ale nie wydaje mi się, żeby zatrudnienie do jej produkcji psychologów spowodowało, że udzieli mi się psychoza głównej bohaterki ( ͡º ͜ʖ͡º) .
@Keczupikczu: Jakby co to będziesz miał jeszcze 3 bossów ( ͡° ͜ʖ ͡°) A co do tej psychozy to potem będzie tego dużo więcej. Czym dalej tym więcej xD I na koniec jest nawet spory twist xD I radzę eksplorować wszystko bo jak znajdziesz wszystkie te kamyczki z pogadankami na temat mitologii to dostaniesz dłuższe zakończenie.