Wpis z mikrobloga

Siemano modowe świry spod #ubierajsiezwykopem

Po pierwsze bardzo dziękuję tym, których intensywne ruchy łopatą pomogły znalezisku o biednym ubiorze bogatych dostać się na główną! Tym, którzy za jego sprawą zdecydowali się zasubskrybować najbardziej uszaty kanał na YT oznajmiam, że dołożę wszelkich starań, by nie zawieść Waszego zaufania. Tako rzecze towarzysz Dandys ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Po drugie mam dla Was nowy materiał, tym razem przygotowany z lubianą na wypoku Zosią Kulewicz, znaną jako Zophia Stylistka. Wziąłem ją na spytki na temat wykonywanego przez nią zawodu personal shoppera i wyszła z tego dość długa, ale mega rzeczowa rozmowa, która daje jasny obraz na czym taka usługa polega. Podzieliliśmy materiał na części zgodnie z poruszanymi kwestiami, w opisie znajdziecie informację do którego momentu musicie przewinąć, jeśli nie interesuje Was cała rozmowa. Całość można traktować jako podcast i puścić sobie ją w tle.

Po trzecie przypominam o konkursie z mega fajnymi nagrodami - odpowiadając na jedno banalne pytanie można stanąć do walki o legendarne buty Yanko bez konieczności dokładania do nich ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Link do wpisu tutaj: http://bit.ly/DandycoreCzasStart

#ubierajsiezuszatym #modameska #wywiad #youtube
UszatyBloger - Siemano modowe świry spod #ubierajsiezwykopem

Po pierwsze bardzo dz...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@UszatyBloger: tak btw, uważasz swój ubiór w tym wywiadzie za właściwy? Chodzi o ubiór do wywiadów czy stosunek do rozmówcy? bo wyglądasz jakbyś wpadł w przerwie na rower porozmawiać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@UszatyBloger: Nie obejrzałem jeszcze całości, ale wypadasz dużo naturalniej przed kamerą od swojej rozmówczyni - co chwila przerywa na "eee", "aaa" czy "yyyy", u Ciebie tekst leci, bez takich przerw :D
  • Odpowiedz
@lronman: Chodzi o to, że mnie często się tutaj oskarża o zbytnie strojenie się, bo ubiór ma być przede wszystkim funkcjonalny, schludny i czysty, a dopiero potem ewentualnie może być estetyczny. A jak się ubrałem podług sugestii wypoku, to mi zarzuciłeś bycie underdressed. I tak mnie to rozbawiło po prostu :)
  • Odpowiedz