Aktywne Wpisy
Jak wyjść z biedy?
Pytam poważnie.
Nie mam wykształcenia ani doświadczenia zawodowego
Chce coś zmienić na lepsze w nowym roku.
Jaki mam możliwości? Pytam bo sam żadnych nie widzę...
Mam wrażenie że każdy zarabia 10k jak nie więcej i ma możliwość korzystać z życia.
Pytam poważnie.
Nie mam wykształcenia ani doświadczenia zawodowego
Chce coś zmienić na lepsze w nowym roku.
Jaki mam możliwości? Pytam bo sam żadnych nie widzę...
Mam wrażenie że każdy zarabia 10k jak nie więcej i ma możliwość korzystać z życia.

jmuhha +626
Sylwester, 2006 roku, godzina 23:10. Właśnie rozpocząłeś kolejną rundę na świątecznym de dust 2. Przy twoim boku nowo otwarte cebulkowe laysy i bąbelkowa cola przyniesiona przez mamę. Po każdej rundzie z całą drużyną wsłuchujecie się w kolejny jingel noworoczny. W powietrzu unosi się oczekiwanie nowego roku. Masz 13 lat i całe życie przed sobą.
#sylwesterzwykopem
#sylwesterzwykopem
źródło: 1000011771
Pobierz

Po pierwsze bardzo dziękuję tym, których intensywne ruchy łopatą pomogły znalezisku o biednym ubiorze bogatych dostać się na główną! Tym, którzy za jego sprawą zdecydowali się zasubskrybować najbardziej uszaty kanał na YT oznajmiam, że dołożę wszelkich starań, by nie zawieść Waszego zaufania. Tako rzecze towarzysz Dandys ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po drugie mam dla Was nowy materiał, tym razem przygotowany z lubianą na wypoku Zosią Kulewicz, znaną jako Zophia Stylistka. Wziąłem ją na spytki na temat wykonywanego przez nią zawodu personal shoppera i wyszła z tego dość długa, ale mega rzeczowa rozmowa, która daje jasny obraz na czym taka usługa polega. Podzieliliśmy materiał na części zgodnie z poruszanymi kwestiami, w opisie znajdziecie informację do którego momentu musicie przewinąć, jeśli nie interesuje Was cała rozmowa. Całość można traktować jako podcast i puścić sobie ją w tle.
Po trzecie przypominam o konkursie z mega fajnymi nagrodami - odpowiadając na jedno banalne pytanie można stanąć do walki o legendarne buty Yanko bez konieczności dokładania do nich ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Link do wpisu tutaj: http://bit.ly/DandycoreCzasStart
#ubierajsiezuszatym #modameska #wywiad #youtube
źródło: comment_NuLllye156JsCARVDpsCNttQDW3IPhmO.jpg
Pobierz@lronman: Nie umieraj, masz pewnie jakieś niedokończone sprawy ;)
o ty januszu youtubowy
Komentarz usunięty przez autora