Wpis z mikrobloga

Sylwester, 2006 roku, godzina 23:10. Właśnie rozpocząłeś kolejną rundę na świątecznym de dust 2. Przy twoim boku nowo otwarte cebulkowe laysy i bąbelkowa cola przyniesiona przez mamę. Po każdej rundzie z całą drużyną wsłuchujecie się w kolejny jingel noworoczny. W powietrzu unosi się oczekiwanie nowego roku. Masz 13 lat i całe życie przed sobą.

#sylwesterzwykopem
jmuhha - Sylwester, 2006 roku, godzina 23:10. Właśnie rozpocząłeś kolejną rundę na św...

źródło: 1000011771

Pobierz
  • 69
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@magicznyjozef: ja po 10 latach przerwy wrocilem do CS2. W CSGo zagralem moze kilka h bo nie moglem jakos go przelknac ale CS2 jest naprawde GIT i wrocilem do swojej ukochanej gry po latach :) juz kolejny miesiac maniacze ,a 40 na karku.
  • Odpowiedz
@Kolczi Mi właśnie csgo bardziej pasował niż cs2 ze względu na mniej dynamiczny gameplay. Moim zdaniem Valve popełniło błąd zabijając jednen z najlepszych tactical shooterów w historii gier, ale rozumiem z czego wynika ta decyzja.
  • Odpowiedz
@jmuhha: za żadne skarby, chyba tylko przegryw, albo osoba, której totalnie się zawaliło życie może chcieć się cofnąć w czasie. Dorosłość jest lepsza, zakładając, że ma się rodzinę i pieniądze.
  • Odpowiedz
  • 33
@jmuhha: nostalgia to taka wredna rzecz, że ja naprawdę wiele bym dał żeby wrócić do tamtych czasów. I to nie dlatego że byłem młodszy, bo teraz nadal jestem młody (<30 lat) i źle mi się nie żyje, ale dlatego że internet po prostu był ciekawy i przyjemny. Krótko mówiąc aż chciało się wchodzić. Nie był taką bezduszną pustką wypełnioną botami i clickbaitami, jak to jest teraz. I do tamtego internetu
a2t1 - @jmuhha: nostalgia to taka wredna rzecz, że ja naprawdę wiele bym dał żeby wró...
  • Odpowiedz
Nostalgia jest u mnie przemocarna, ale walczę z nią bo inaczej się robię jakiś rozczulony. Btw cs 1.6 i u mnie jeszcze Runescape. Łowiło się lobki na sylwestra ()
  • Odpowiedz