Aktywne Wpisy
wykopowa_ona +583
Dodałam wczoraj wpis z naszej rocznicy. I dostałam masę wiadomości od ludzi, którzy są w trakcie rozwodu bądź po rozwodzie.
W gronie najbliższych przyjaciół mam 4 pary po rozwodzie, które dotrwały do minimum 10 roku małżeństwa.
W klasie mojej córki ona jest w mniejszości, bo na 18 dzieciaków tylko ona i 5 innych dzieciaków mają rodziców, którzy są ze sobą (czy to w małżeństwie, czy partnerstwie).
Wiecie, jak dzieci w jej wieku (10 lat) nazywają u nas rozwiedzionych rodziców? Happy house. Bo przed ludźmi trzeba się cieszyć, a w samotności wszyscy płaczą.
Są zdradzający mężowie, zdradzające żony, przemocowi mężowie (zazwyczaj fizycznie), przemocowe matki (zazwyczaj psychicznie).
Wszyscy (przynajmniej ci z naszego bliższego środowiska) brali ślub z wiarą w to, że razem się zestarzeją. A wielu z nich po trzydziestce, czterdziestce zaczyna życie miłosne na nowo. Z różnym skutkiem.
W gronie najbliższych przyjaciół mam 4 pary po rozwodzie, które dotrwały do minimum 10 roku małżeństwa.
W klasie mojej córki ona jest w mniejszości, bo na 18 dzieciaków tylko ona i 5 innych dzieciaków mają rodziców, którzy są ze sobą (czy to w małżeństwie, czy partnerstwie).
Wiecie, jak dzieci w jej wieku (10 lat) nazywają u nas rozwiedzionych rodziców? Happy house. Bo przed ludźmi trzeba się cieszyć, a w samotności wszyscy płaczą.
Są zdradzający mężowie, zdradzające żony, przemocowi mężowie (zazwyczaj fizycznie), przemocowe matki (zazwyczaj psychicznie).
Wszyscy (przynajmniej ci z naszego bliższego środowiska) brali ślub z wiarą w to, że razem się zestarzeją. A wielu z nich po trzydziestce, czterdziestce zaczyna życie miłosne na nowo. Z różnym skutkiem.
mkk141 +3
Mirki programiści 15k na rękę, jestem już zdołowany moją obecną sytuacją w logistyce i transporcie, jest martwy okres, nic się nie dzieje, wysyłam CV i kompletna cisza. Mam trochę wolnego czasu, dobrze sobie radzę z komputerami i chciałem zacząć #programowanie. 29 lvl here. Znajomi mówią, żeby zacząć od bycia testerem. Spoko, czuję, że miałbym też z tego frajdę, pytanie jednak brzmi. JAK ZACZĄĆ. Zmotywowany jestem i chętny, myślę o
#tfwnogf
Co za różnica? Duża bo są rzeczy, które powinno się zrobić w określonym wieku a jak się nie zrobiło to do końca życia sobie tego nie wybaczysz albo temu komuś kto Ci to uniemożliwił. To tak jakbyś wziął ślub z dziewczyną, która była w młodości posuwana przez innego faceta fuuj! Niedopuszczalne jest to, że Twoja żona miała w sobie innego członka niż Twojego inaczej będziesz zwykłym bankomatem.
@Krawdg
jeśli pytasz czemu dopiero teraz zacząłem kogoś szukać to Ci powiem, że próbuje kogoś znaleźć od 3 lat ale jestem po prostu nieśmiały. Nie mam zamiaru się zmieniać, uczyć się gównianej mowy ciała byleby tylko potrzymać dziewczynę za rękę. Wole się w sumie zająć czymś z czego mogę być w przyszłości dumny mówiąc "ja to stworzyłem i i charowałem po 15h dziennie żeby to osiągnąć".
można to prawda ale nikogo takiego nie będę miał bo mnie różowe skreśliły a ja nie zamierzam się zmieniać, to one powinny się zmienić dla mnie.
Jak nie to polecam pogadać z @Jokker @wyjde_z_przegrywu i @Tiestowiron
Wytłumaczą Ci gdzie popełniasz błąd i jak go wyeliminować.
nie i zostanę prawiczkiem do końca życia. Nie zamierzam się szmacić i iść do prostytutki poza tym różowe miały swoją szansę, żeby ze mną być a jak jej nie wykorzystały to trudno niech się teraz zadają z sebixami z dyskoteki.
@alh3: XD
Komentarz usunięty przez autora
Masz rację niech sobie dziewczyna bzika daje d--y na lewo i prawo a jak już się wyszaleje to tak po prostu do niej podejdę z odpowiednią mową ciała, dobrze ubrany z ciekawym życiem i zaproponuje jej związek w którym to będę na każde jej zawołanie. Jeżeli księżniczka byłaby czymś zarażona po poprzednich stosunkach z innymi mężczyznami to oczywiście zapłacę za lekarza który by ją wyleczył i będziemy sobie żyli
czyli uważasz, że jak dziewczyna uprawia s-x z różnymi facetami a później wychodzi za mąż to wszystko jest ok a jak facet raz skorzysta z usług prostytutki to jest skreślony? Domagam się równouprawnienia skoro ja nie korzystam z usług prostytutek i się szanuję to tego samego wymagam od dziewczyny.
Komentarz usunięty przez autora