Wpis z mikrobloga

dobra mam w------e w dziewczyny. Już nigdy nie będę miał 16 lat żeby przeżyć swój pierwszy pocałunek, już nigdy się nie dowiem jak to jest spędzić całe wakacje z dziewczyną, i nigdy się nie dowiem jak to jest być kochanym trudno po prostu mnie skreśliły. Wracam do ostrej nauki programowania i być może coś kiedyś uda mi się osiągnąć a wtedy będę was #rozowepaski traktował jak wy mnie traktowałyście do tej pory. Miłego stulejarstwa mirki.
#tfwnogf
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@alh3: A co za różnica kiedy przeżyłeś swój pierwszy pocałunek? To trochę jak narzekać, że się zrobiło prawo jazdy w wieku 23 lat i już nigdy nie pojedzie się samochodem do liceum.
  • Odpowiedz
@Kadej:
Co za różnica? Duża bo są rzeczy, które powinno się zrobić w określonym wieku a jak się nie zrobiło to do końca życia sobie tego nie wybaczysz albo temu komuś kto Ci to uniemożliwił. To tak jakbyś wziął ślub z dziewczyną, która była w młodości posuwana przez innego faceta fuuj! Niedopuszczalne jest to, że Twoja żona miała w sobie innego członka niż Twojego inaczej będziesz zwykłym bankomatem.

@Krawdg
  • Odpowiedz
@TaoHosts:

jeśli pytasz czemu dopiero teraz zacząłem kogoś szukać to Ci powiem, że próbuje kogoś znaleźć od 3 lat ale jestem po prostu nieśmiały. Nie mam zamiaru się zmieniać, uczyć się gównianej mowy ciała byleby tylko potrzymać dziewczynę za rękę. Wole się w sumie zająć czymś z czego mogę być w przyszłości dumny mówiąc "ja to stworzyłem i i charowałem po 15h dziennie żeby to osiągnąć".
  • Odpowiedz
@TaoHosts:
nie i zostanę prawiczkiem do końca życia. Nie zamierzam się szmacić i iść do prostytutki poza tym różowe miały swoją szansę, żeby ze mną być a jak jej nie wykorzystały to trudno niech się teraz zadają z sebixami z dyskoteki.
  • Odpowiedz
@LeVentLeCri:
Masz rację niech sobie dziewczyna bzika daje d--y na lewo i prawo a jak już się wyszaleje to tak po prostu do niej podejdę z odpowiednią mową ciała, dobrze ubrany z ciekawym życiem i zaproponuje jej związek w którym to będę na każde jej zawołanie. Jeżeli księżniczka byłaby czymś zarażona po poprzednich stosunkach z innymi mężczyznami to oczywiście zapłacę za lekarza który by ją wyleczył i będziemy sobie żyli
  • Odpowiedz
@alicjaxoxo:
czyli uważasz, że jak dziewczyna uprawia s-x z różnymi facetami a później wychodzi za mąż to wszystko jest ok a jak facet raz skorzysta z usług prostytutki to jest skreślony? Domagam się równouprawnienia skoro ja nie korzystam z usług prostytutek i się szanuję to tego samego wymagam od dziewczyny.
  • Odpowiedz