Aktywne Wpisy
stanley___ +123
Hycel997 +529
Hejka, na wykopie uzywam konta jedynie do obserwacji, ale tez zdarzylo sie pomoc jednemu czlowiekowi. Jest to @michalpoprostu
Opis pasuje do jego wczesniejszych pomocy, byl tu z dwa lata temu na głównej jako otyły ochroniarz sprzedający pamiątki nad morzem. Proszę abyście uważali na tego goscia, bo jedyne co zostanie po waszej pomocy do niego to naplucie w ryj. Ja jestem stratna honor za zapewnienia oraz musiałam oplacic jego nocleg, kiedy ten i
Opis pasuje do jego wczesniejszych pomocy, byl tu z dwa lata temu na głównej jako otyły ochroniarz sprzedający pamiątki nad morzem. Proszę abyście uważali na tego goscia, bo jedyne co zostanie po waszej pomocy do niego to naplucie w ryj. Ja jestem stratna honor za zapewnienia oraz musiałam oplacic jego nocleg, kiedy ten i
Tu nie mam wątpliwości, bo był człowiekiem więc miał sraczkę, gazy i zmazy nocne
Duch jest jedynie do gołębia porównywany.
To tak jakbym napisał "Stefan przeleciał niczym burza". To nie znaczy, że Stefan w magiczny sposób stał się burzą ;)
Interesujący Cię cytat to Jan 1:32.
Screena wrzucam w załączniku.
@deeprest: w sztuce sakralnej jest więcej błędów wywodzących się ze złego rozumienia tekstu lub złego przekładu.
Przykładowo, w hebrajskim słowo "czerwony" i "rogaty" to te same słowa...
W związku z tym, do początku XX wieku, Mojżesz był przedstawiany w sztuce jako człowiek z rogami, bo przecież "zszedł z góry mając rogatą (czerwoną) twarz".
Googlaj za "Mojżesz