@AdamES: Ja tam tęsknię. Z perspektywy czasu widzę, że okres szkolny był najbardziej wolnym (wolnościowym) okresem w moim życiu, nie tylko wakacje. Może dlatego, bo nadal nie mam pomysłu na swoje życie.
@AdamES: Widziałem to już na 9gagu i kompletnie nie czaję tego mema. Cieszyć się, że ktoś inny miał trzy miesięczny okres wakacyjny podczas gdy samemu się zapierdziela w tym czasie do roboty i najwyżej urlop dwa tygodnie. No jest to niesamowity powód do radości.
@zaqwsxdsa: Izi pizi, ja akurat jestem pracoholikiem, także urlop biorę tylko, żeby sobie dorobić XD
Ja tam bym chętnie wrócił do czasów szkolnych i słodkiego bimbania i nicnierobienia, gdzie w szkole musiałem spinać dupsko żeby mieć pięćdziesiąt procent obecności na niektórych przedmiotach. Zresztą jak jeszcze chodziłem do szkoły to też wakacje leciały i jakoś nigdy nie miałem za bardzo żalu, że się kończą, bo część mordeczek w okresie wakacyjnym się nie
Komentarz usunięty przez autora
Szkoła tak samo wpływa na inne osoby, miasta znowu będą bardziej zakorkowane jak zaczną jeździć do szkół.
Nigdy bym nie zmienił dorosłości na żadną szkołę :D
A jak cię wkurza praca to weź kredyt i ja zmień, lol takie trudne. Będziesz mógł sobie robić urlopy jak będzie się tobie podobać
Ja tam bym chętnie wrócił do czasów szkolnych i słodkiego bimbania i nicnierobienia, gdzie w szkole musiałem spinać dupsko żeby mieć pięćdziesiąt procent obecności na niektórych przedmiotach. Zresztą jak jeszcze chodziłem do szkoły to też wakacje leciały i jakoś nigdy nie miałem za bardzo żalu, że się kończą, bo część mordeczek w okresie wakacyjnym się nie