Wpis z mikrobloga

@sargento: Jak można przez godzinę ruchać? I co się robi jak się za pierwszym razem skończy i czeka aż zachce drugi, gada z tym pustakiem czy czyta gazetę?
  • Odpowiedz
@kinlej:

Jak można przez godzinę ruchać?

Można i dłużej jak regularnie uprawiasz sex/masturbujesz się, jesteś pod wpływem alkoholu czy innych substancji przedłużających stosunek.

I co się robi jak się za pierwszym razem skończy i czeka aż zachce drugi, gada z tym pustakiem czy czyta gazetę?

Cokolwiek, na co w danej chwili masz ochotę i przyzwolenie od "pustaka". Gadacie/leżycie w ciszy/palicie szluga/pijesz drina/typiara cię masuje
  • Odpowiedz
@kinlej Ja normalnie rucham sie przez 3 godziny. A najszybciej chyba doszedlem w 40 min xd. Za duzo chyba sie masturbowalem za mlodu. Przynajmniej partnerka jest zadowolona :)
  • Odpowiedz
I co się robi jak się za pierwszym razem skończy

@kinlej: Ona kończy, Ty nie kończysz. Jak skończysz, odejdzie Ci ochota do reszty, obojętnie jak by wyglądała Twoja kobieta.
  • Odpowiedz
@kinlej: normalnie, ale tez sie w sumie zastanawiałem jak to wyglada przy prostytutce, gdzie nie "marnujesz" czasu na czułości itp, po prostu wkładasz
  • Odpowiedz
@pax_psychicae: a ja od razu powiem - porządny stosunek zaczyna się po 2. dobie, wcześniej to co najwyżej jest gra wstępna. Sam zwykle kończę gdy zaczynam mieć halucynacje z niedożywienia i zamiast o partnerce, myślę o zimnioku. Po wyjątkowo udanym numerku obudziłem się na OIOM z podpiętą kroplówką. W niezłym byłem szoku, gdy dowiedziałem się, który mamy rok, bo gdy zaczynałem, Korwin był jeszcze w sejmie.
  • Odpowiedz