Aktywne Wpisy
Matylda_Megara +295
Anoncio2111 +156
Ten uczuć, kiedy chuop przejechał 228 km rowerem jednego dnia, a od rodziców jedyne co usłyszał to ,,i Ty myślisz, że mi tym na złość zrobisz?"- bo dla nich wyjazd z domu poza gminę to coś złego ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#przegryw #zalesie #patologiazewsi
#przegryw #zalesie #patologiazewsi
Przepraszam ze wolam odrobine nieadekwatne tagi, ale mysle, ze znajdzie sie tam kilka osob ktore bylyby w stanie mi pomoc.
Nie bede sie specjalnie rozpisywal(wlasnie skasowalem sciane tekstu klepana przez pol godziny ( ͡° ͜ʖ ͡°)). Rozwazam studia artes liberales na UW, albo filozofie. Czy ktos ma jakies opinie?
Szukam kierunku, ktory zapewni mi w jakis sposob unikalne umiejetnosci, niemozliwe (lub raczej bardzo trudne) do nadrobienia we wlasnym zakresie i pomoze sie rozwijac. Nie zawiode sie?
Kadry z filozofii na uw są raczej lewicowe, ale co kto lubi. Jest to oczywiście intelektualna lewica, a nie wojujący bruk typu szumlewicz.
na twoim miejscu wybrałbym AL.
Filozofia - dobre książki, fajne zajęcia, mili ludzie. Polecam. Jak bardzo ci się chce, to możesz przeszukać tag, gdzieś z miesiąc temu @Hayek: o to pytał i kilka osób mu odpowiedziało. Jakbym miał komputer przy sobie, to...
@FaustusAnestezjolog: Nauka jest lewacka.
pozdrawiam,