Aktywne Wpisy

Mam problem z moim #niebieskipasek
Mianowicie od września nie ma on pracy. Czy jej szuka? No tak średnio. Wysłał kilka Cv na krzyż i nie stara się jakoś specjalnie. Często wchodzę na strony z ogłoszeniami pracy, wysyłam mu screeny gdzie nie musi wysyłać Cv, tylko przedzwonić na telefon i bezpośrednio umówić się na spotkanie, to on też średnio korzysta z tej mojej pomocy i nie zawsze dzwoni w te miejsca, często potem
Mianowicie od września nie ma on pracy. Czy jej szuka? No tak średnio. Wysłał kilka Cv na krzyż i nie stara się jakoś specjalnie. Często wchodzę na strony z ogłoszeniami pracy, wysyłam mu screeny gdzie nie musi wysyłać Cv, tylko przedzwonić na telefon i bezpośrednio umówić się na spotkanie, to on też średnio korzysta z tej mojej pomocy i nie zawsze dzwoni w te miejsca, często potem

https://9to5mac.com/2017/08/07/iphone-8-not-cheap-case-color-copper-gold/
Ale odcisk palca moim zdaniem dużo lepszy.
Jak jeszcze cena osiągnie przewidywane 5000 to brak odciska palca będzie dla mnie przesądzał o porzuceniu tej wersji.
Nie sądzę że to się sprawdzi, dla nadgonienia designu telefonu do reszty producentów, jego użytkowanie zaliczy krok w tył.