Wpis z mikrobloga

@Faiko: Dopiero teraz się dowiedział, ze istnieje jakiś kruszwil xD obejrzałem 2 filmiki i przecież to nie ma nic wspólnego z testo xD
Testo to jest satyryk, tak genialny i celny, że #!$%@?ł masę osób bo poczuli się dotknięci bo wiedzą, że są polakami robakami.
A ten młodziak to niby coś podobnego robi? Jakoś nie zauważyłem. Pokazuje, ze ma hajs i tyle, to nawet nie stoi obok klejnotu nilu.
@Michau_michau: Nie wiem czy brak intelektu bo zadnym wyczynem nie bylo przewinac do gory I upewnic sie kim jest testo, ale wykop to dla mnie zabawa na kazdej niemal plaszczyznie. Dziwi mnie, ze tego wielu userow nie zauwazylo, ale pewnie sa zafiksowani na tym by chociaz tutaj wypadac bezblednie bo z jakichs powodow real im tego nie umozliwia. Pogawedze z toba pozniej bo musze teraz juz isc. Zostaw komentarz koniecznie. Wieczorem
@Faiko: Jestes glupszy niz tych dwoch razem wzietych, ktorzy - UWAGA - jako pierwsi przyczepili sie (jeden w sposob wulgarny i obrazajacy, dlatego tez komentarz zostal usuniety przez moderatora) do mnie - znowu UWAGA - jako pierwsi pozwalajac sobie na implikacje. I ty cos piszesz o normalnosci? Ciekawa jestem zatem w jakim srodowisku cie chowano (nie myl z wychowaniem).

A jesli uznasz, ze chcesz dac na czarna liste, jak nigdy bede
@PoProstuOna nie po prostu gdybym był wychowany przez pijącego ojca, i bez matki to miałabyś satysfakcję, że z Ciebie taka zajebista Pani psycholog? Po co tak gadasz?
@Faiko:

ale nie można normalnie przedstawić swojej racji tylko wymyślać jakieś hominemy o ludziach?

Ty tak na powaznie? Czytales wszystko, nie tylko co moje? Zrozumiales to co przeczytales? Tak naprawde nie chce odpowiedzi. Mysle, ze wiesz dlaczego.Pa