Aktywne Wpisy
sildenafil +255
To już drugi polski Dzień Mężczyzn od czasu wybuchu wojny na Ukrainie. To już drugi Dzień Meżczyzn, od kiedy mężczyźni w wieku 18-60 lat na Ukrainie zostali skazani na odroczoną mniej lub bardziej śmierć na wojnie przez swoje władze. Wszystko z powodu nieodpowiedniej płci.
Dlatego dzisiaj życzę wszystkim mężczyznom prawa do życia na równi z kobietami.
A wszystkim zwolennikom przymusowego wysyłania na front życzę przymusowego wysłania na front.
#ukraina #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #
Dlatego dzisiaj życzę wszystkim mężczyznom prawa do życia na równi z kobietami.
A wszystkim zwolennikom przymusowego wysyłania na front życzę przymusowego wysłania na front.
#ukraina #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #
Joxek +113
Zobaczyłem aktualne ceny używanych 5-7 letnich aut i pogodziłem się ze swoim 13-letnim autem ( ͡° ͜ʖ ͡°) #samochody #motoryzacja #kupnosamochodu
- musi Pan poczekać, kobieta w ciąży ma pierwszeństwo
I odkłada na bok moje waniliowe brise machając ręką jakiejś babie z końca kolejki, że ma podejść. A ta lezie #!$%@? z tym nadmuchanym bebzolem zadowolona z sobie, że #!$%@? wyruchała system i pakuje ten swój #!$%@? koszyk pełen jakiś dupereli dla dzieciaka na kasę. Taki #!$%@?! #!$%@?łem się przed nią i podaje jeszcze raz zapach brise waniliowy kasjerce i czekam, aż mnie skasuje, na co ona #!$%@? mi tekst, ze według jakiegoś tam #!$%@? paragrafu w kodeksie rossmannowskim kobiety w ciąży są obsługiwane poza kolejnością. To ja jej na to, że ciąża to nie jest choroba i zamiast #!$%@?ć już dawno by mnie skasowała, zajęła się tą swoją brzemienną i wszyscy byli by zadowoleni. Ta mi znowu #!$%@?, że nie może i że kultura wymaga, żeby tę babę przepuścić. To ja jej mówię, że w Polsce inwalidzi wojenni tez mają pierwszeństwo, a ja walczyłem pod dowództwem Komandora Michala Bialkova w bitwie pod Wykop o lepsze Mirko. Czas się znowu zatrzymuje, kasjerka nie wie co zrobić, kolejka coraz dłuższa, ochroniarz juz ruszył dupę zza monitora, żeby zobaczyć co za inba się tutaj #!$%@? i w końcu z letargu budzi nas głos ciężarnej, która poszła po rozum do głowy i mówi, żeby mnie skasować i że ona poczeka. Kasjerka skanuje brise waniliowy, ja jej wręczam odliczone 9,99 i rzucając śmieszkowy tekst "reszty nie trzeba" wychodzę ze sklepu. Ludzie z kolejki gdyby mogli to by mi brawo bili.
#pasta #zakupy #afera
PS. Jesteś niwychowanym zjebem, gdzie byli rodzice.
PS.2. Dobry bait, bo odpisałem.