Aktywne Wpisy
Noicozezebowniemam +150
BrakWolnegoLoginu +1112
Laska z ktora sie umawialem od 4 miesiecy wysmiala mnie bo pojechalem z ojcem lvl 63 do Biskupina. Ja sam mam 28 lat i wracalem specjalnie do rodzicow zeby z nim na ten festyn pojechac, bo ojciec interesuje sie historia i zabieral nas na kazdy co roku. Powiedzialem jej, ze jak smieszy ja moja relacja to ma palic wroty. #rozowepaski #zwiazki #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow
@Koryntiusz: https://www.wykop.pl/wpis/25797247/#comment-91820947
@Koryntiusz jesli to ma uzasadnienie to jebnac jeszcze po jednym forku na btc i bcc i kolejne 14 mld wlasciciele kryptowalut dostana. Bo przeciez to na pewno nie inflacja i na pewno nie drukowanie hajsu bez pokrycia ...
zataczamy krypto koło
oni sie podpieli pod Markę BTC ot co panowie. Mechanizm wolnorynkowy nie działa bo na żadną większą giełdę nie można wpłacić i sprzedać BCC.
Mechanizm tworzenia dowolnego szitcoina jest taki:
- tworzymy monety z powietrza
- znajdujemy grupę frajerów którym wciskamy że tym razem to bedzie nowe BTC2.0 na 100%
- leci hype jakiś news że X coin teraz bedzie skupoany przez firme X i cena poleci w kosmos
-
@WeselnyGiermek00: Z polskich bitbay pozwala na sprzedaż. Na zagranicznych np. bittrex możesz wymienić na BTC/dowolną inną kryptowalutę i też sprzedać.
szczerze to ja nie jestem pewnien czy tamta strona społeczności nie była bardziej toksyczna i pozbycie się ich jest wartością dodatnią dla systemu.
Mniej narzekania będzie. Wbrew pozorom duże bloki mają problem bo apetyty ludzi wywindowali w kosmoś a łatwiej jest się z małego pułapu piąć wyżej niż z dużego.
Ale rynek zdecyduje kto ma rację po bessie która jest jak ogień na łące i spala wszystkie gówno
Czy ktoś już zdołał wpłacić na giełdę BCC ze swojego portfela, sprzedać i wypłacić środki (BTC lub fiata) uzyskane z tej sprzedaży?