Aktywne Wpisy
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tofian +11
Byłem dzisiaj na pracy zdalnej i stwierdziłem, że ugotuję krem z dyni. Moja druga połówka wróciła z pracy i zaczęła narzekać że „zły” garnek użyłem i akurat nie ma ochoty na tą zupę xD w sumie czego się spodziewałem, tak jest za każdym razem. Lubię gotować i innym smakuje ale w domu mam wiecznie niezadowolonego klienta xD #zalesie #zwiazki
https://www.wykop.pl/wpis/25396551/w-zwiazku-z-tym-ze-grubasek-danielmagical-znowu-le/
Wczoraj otrzymałem zwrot 3zł ( xDDD) powołując się na fakt, że Daniel nie zrealizował celu skoku na bungee. Mówiliście że się nie da. A jak widać się da.
Gruby oszukuje widzów, trzeba go nauczyć pokory. Zachęcam do tworzenia spraw na PayPalu.
#danielmagical
Wysłać hajs i potem cofnąć. gorzej dla tego streamera jak to wyda, bo wtedy bedzie na minusie
Komentarz usunięty przez autora
czy UNKO i inni turbodonejterzy nie podchodzą czasem pod prawo o maksymalnej kwocie darowizny od jednej osoby bez opodatkowania, która wynosi 4902zł na 5 lat?
I Daniel będzie musiał zabulić za to ileś procent?
@iamtehwin: @Pedzacy_Jelen: @xthelay: @bostwana123: @Myszoskocznia: @unko @Therion95: @alberto81: