Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
ninetyeight +428
4 miesiące bez alkoholu, dumny jestem ᶘᵒᴥᵒᶅ
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
Autorski tag #alternatywneteorie
Dwudziesta czwarta część alternatywnych teorii pochodzących z różnych channelingów. Poprzednia.
90. Najinteligentniejszy człowiek na świecie.
Nie chodzi o inteligencję IQ która jest bardzo prymitywnym miernikiem kultywowanym przez tak naprawdę ludzi o niskiej inteligencji ogólnej. Chodzi o tzw. płynną inteligencję.
Człowiek ten w ogóle nie jest znany oficjalnie. Obecnie ma 83 lata. Jego świadomość operuje na poziomie matrycy rzeczywistości. Co to znaczy? Najpierw trzeba by było wytłumaczyć czym jest matryca rzeczywistości, ale za bardzo mi się nie chce. Zrobię to w prostszy sposób. Swiadomość matrycy rzeczywistości poniekąd możemy osiągnąć dzięki dużej ilości THC. Tak więc można powiedzieć że człowiek ten jest w stanie w którym poniekąd osiąga się dzięki THC ale zachowuje całkowitą trzeźwość umysłu.
W wieku młodzieńczym nie był traktowany poważnie przez profesorów akademickich gdyż jego sposób myślenia całkowicie odbiegał od norm. Został doceniony dopiero przez pewne laboratorium badawcze. Jednak szybko wyprzedził ich zakres badawczy. Obecnie pracuje dla tajnych instytucji ale ma też własne ukryte agendy. Agendy te nie są złowieszcze ani egoistyczne, wręcz przeciwnie. Wraz z zespołem superinteligentnych ludzi pracuje nad technologią podróży w czasie która posłuży jako broń defensywna dla naszej cywilizacji. Technologia podróży w czasie jest znacznie bardziej skomplikowaną kwestią niż jest to przedstawiane w świecie sci-fi.
91. Super tajna organizacja z technologią przewyższającą oficjalną.
Posiadają miedzy innymi technologię trwałego hologramu. Czyli hologramu który nie tylko rzuca obraz ale i może być trwały fizycznie.
Kolejna technologia pozwala na manipulację rynkami dzięki czemu potrafią wyciągnąć z rynku kilkaset miliardów dolarów rocznie. Oczywiście jest to kontrolowane aby pieniądze zbyt szybko nie odpływały od większości populacji do mniejszości.
Organizacja ta wraz z kilkoma innymi siłami stoi ponad rządami krajowymi a nawet CIA i KGB.
Między innymi dla tej organizacji pracuje wyżej wspominany najinteligentniejszy człowiek.
92. NSA (National Security Agency)
NSA uznaje się reprezentantem naszej cywilizacji względem innych cywilizacji. Jest to jednak samozwańcze miano, a obcy by się z nami kontaktowali przez NSA gdyby życie wyglądało jak filmy holywood. W rzeczywistości mechanizmy są o wiele bardziej złożone.
Chociaż podobno ten słynny pakt Szaraków z USA został nawiązany przez NSA. Jednak Szaraczki nie trzymali się zasad zawartej umowy bo nie traktowali NSA poważnie.