Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +18
oglądaliście bajkę papirus
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
Co jest z tymi kierowcami aut nie tak? Generalnie autem robię około 30 tys rocznie czyli ani mało ani dużo, ale coś tam jest. Jako, że sam jeżdżę na moto to raczej zawsze staram się ustępować miejsca (chyba, że nie zauważę), czekam spokojnie aż ruszy i nie poganiam. Natomiast #!$%@? mnie strzela jak widzę takiego janusza czy innego michała jak za wszelką cenę próbuje ruszyć pierwszy tą swoją skodą fabią 1.2, udowadniając, że te 70 koni deklarowane przez producenta faktycznie w tym aucie jest. Dzisiaj właśnie widziałem takiego cepa, obok którego stał koleś na 125-tce więc wiadomo, że potrzebuje więcej czasu żeby ruszyć. Janusz ruszył z piskami, prawie spychając gościa na moto. Lałbym to po ryju i patrzył czy równo puchnie. Kiedyś miałem podobną sytuację, myślę sobie no trudno, może gość ma gorszy dzień, ale pech chciał że zjechał na tę samą stację co ja. Podjechałem grzecznie i zapytałem o #!$%@? mu chodzi to wziął i zabarykadował drzwi. Zapraszam do dyskusji.
Mieszasz dwie osobne sprawy. Spychanie z drogi z dynamicznym ruszaniem. Ruszanie dynamiczne to jest to, czego brak na naszych drogach i zawsze jestem pozytywnie zaskoczony kiedy takie stereotypowe 1,2 jednak potrafi się ładnie zebrać i przez skrzyżowanie przejedzie połowę więcej aut. A jak ktoś jest złamasem to nie pomoże na to nawet 5,8 hemi.