Aktywne Wpisy
Xtreme2007 +207
W te wybory stawiam na #konfederacja
Jako jedyni bronili moich praw podczas pandemii. Jako jedyni z rigczem głosowali przeciwko rozdawnictwu. Jako jedyni są za utrzymaniem gotówki i wpisaniem jej do konstytucji.
#wybory #polityka
Jako jedyni bronili moich praw podczas pandemii. Jako jedyni z rigczem głosowali przeciwko rozdawnictwu. Jako jedyni są za utrzymaniem gotówki i wpisaniem jej do konstytucji.
#wybory #polityka
LubiePieski +235
⛤ Piątek 13 października 2023 ⛧
W październiku modlimy się za upadek PiSu i kościoła katolickiego w Polsce, za wstawiennictwem Pana Lucyfera.
Jeśli chcesz mieć kłopot, potrzebujesz odebrać komuś wsparcie, chcesz komuś zaszkodzić, to tradycyjnie już zapraszam do zostawienia intencji w komentarzach. Obejmie Was modlitwą kilkadziesiąt wiedźm i demonów.
"Proście, a będzie wam odebrane, szukajcie, a zgubicie; kołaczcie, a zamkną wam. Każdy bowiem, kto prosi, jest mu odebrane, a kto szuka, gubi,
W październiku modlimy się za upadek PiSu i kościoła katolickiego w Polsce, za wstawiennictwem Pana Lucyfera.
Jeśli chcesz mieć kłopot, potrzebujesz odebrać komuś wsparcie, chcesz komuś zaszkodzić, to tradycyjnie już zapraszam do zostawienia intencji w komentarzach. Obejmie Was modlitwą kilkadziesiąt wiedźm i demonów.
"Proście, a będzie wam odebrane, szukajcie, a zgubicie; kołaczcie, a zamkną wam. Każdy bowiem, kto prosi, jest mu odebrane, a kto szuka, gubi,
Jestem z różowym ponad 3 lata i oboje po 22 lata. Zapytałem dziś różowego o wspólne mieszkanie w niedługim czasie. Ja pracuję ona studia + dorywczo praca, więc pieniądze by były. Ona odpowiedziała, że nie jest gotowa na mieszkanie, a poza tym uważa, że wspólne mieszkanie tylko po zaręczynach bo wtedy będzie miała pewne "zabezpieczenie". Oświadczyn póki co nie planuje, bo wolę, żeby ona skończyła studia i znalazła normalną pracę. Z resztą, różowy mówi że ślub to tylko koło 30, więc wiele się jeszcze może zmienić, ale póki co mieszkanie byłoby czymś nowym u nas i na pewno wiele by się zmieniło na lepsze. Sam nie wiem co o tym myśleć.
#zwiazki #feels
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Odkładaj pieniądze i kup mieszkanie jak chcesz je mieć. Nie macie ślubu, więc nie mieszaj w to różowego i tyle.
Jakim zabezpieczeniem są zaręczyny? Przed czym chronią?
@igreks: zdarzało nam już mieszkać razem po 3-4 dni i nie było problemu
Zaakceptował: sokytsinolop
A do OPka - nie naciskaj, jest dobrze to po co to zmieniać. Jak obydwoje będziecie gotowi to wspólnie podejmiecie taką decyzję. W sumie 22 lata to tak mało na wspólny kąt, ale to tylko moje zdanie.
@AnonimoweMirkoWyznania: a dlaczego?
jezeli i tak macie tych kolejnych lat byc razem, to jaki sens odkladania?
Ja rozumiem, ze chodzi pewno o jakas stabilnosc, dojrzalosc.. ale takie na sztywno "kolo 30" jest glupie.
Slub nic - w sensie negatywnym- nie zmienia, jezeli dwie osoby sie kochaja, dbaja o zwiazek i partnera.
To jest jedynie oficjalne, urzedowe potwierdzenie, ze chca byc ze
Skoro nie