Aktywne Wpisy

Wink +28
Widziałem wątek na reddicie gdzie ktoś szukał podobnych gier #expedition33 (chodziło o emocje, zwroty akcji, postacie które można polubić) i zaczęła się wyliczanka soulslike'ów i jRPGów.
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
źródło: image
Pobierz
Logan00 +172
czerwiec 2006, zakończenie gimbazy #nostalgia
źródło: 1000008807
Pobierz

#zalesie #w---w
Informatyk słyszy:
Nie chce mi się skorzystać z Google, gdzie rozwiązanie można znaleźć w 15 sekund, więc przyłaź tu natychmiast i mi zrób.
@LordDarthVader: nie ale mógłby mieć po prostu odrobinę chęci do pomocy :)
@sorhu: hmmm... jeśli ma za to płacone to jest to jego obowiązkiem.
Tak, nawet jak jest to pierdoła i każdy człowiek poradzi sobie z tym w 5 minut.
To tak jakby np. księgowa powiedziała: "nie podam ci kwoty, sam sobie policz na kalkulatorze" albo kadrowa "c--j mnie
Wyłącz modem z gniazdka na chwile i włącz z powrotem. Sprawdź czy działa na początek. Może modem był zruszony / upadł? Masz kota? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak ma płacone... Taki informatyk najczęściej ma milion innych rzeczy do zrobienia i jak miałby pomagać każdemu, kto z najmniejszą pierdołą przychodzi, to nic innego by nie zrobił.
Popracuj trochę na suporcie informatycznym to zrozumiesz.
Parafrazując przykład z
Piszę ogólnie, bez odniesienia do problemu OP-a. Skoro płaci za usługę i od dwóch dni nie może się doprosić wsparcia, to coś jest nie tak.
Jak coś się zesra to wszystko sprawdzam wg swojej wiedzy i wiedzy google. Jak już to nie działa dzwonię do niego i co słyszę? Ale na pewno, ale sprawdziłaś, a może jeszcze to... Nie, k---a, sprawdziłam wszystko i nie mam zielonego pojęcia co się dzieje.
Przychodzi i co robi? Siada do mojego kompa i... odpala google, aby sprawdzić możliwości
Nie widzę nic złego w szukaniu wiedzy w Google.
U mnie jest dość specyficzna sytuacja, bo średnia wieku pracowników to 40+ , a to oznacza, że część nawet tonerów nie potrafi zmienić, podłączyć drukarki (nawet przy Win10), czy przestawić jak coś klikną i im się obraz odwróci na ekranie (dość częste przypadki)
Ale w moim przykładzie pracownik wie, ile ma urlopu, tylko nie chce mu się odejmowania wykonać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)