eh czyli Kurskiego nie zaproszą na barykady walki o prawa kobiet, chociaż patrząc po p.Kijowskim to jeszcze ma szansę
@stan-tookie-1: zasadnicza różnica pomiędzy Kurskim a Kijowskim jest taka, że ten drugi stracił prace i nie był w stanie pełnych alimentów płacić i tyle ile mógł, tyle dawał, a ten pierwszy jest szefem jednego z największych ośrodków medialnych w Polsce.
nie bronie Kijowskiego - powinien płacić te alimenty. Ale przyrównywanie jednego
@pk347: No ja myślałem, że według Kurskiego sądy działają należycie. Przecież lata temu jak Urban napisał o jego kochance to szef TVP pobiegł do sądu, a ten orzekł cenzurę prewencyjną - tekst Urbana się nie ukazał.
że ten drugi stracił prace i nie był w stanie pełnych alimentów płacić i tyle ile mógł, tyle dawał
@Goofas: Biorąc pod uwagę sprawę z fakturami i jego zachowanie jak one wyszły to akurat jestem w stanie uwierzyć, że Siwy Kuc tak naprawdę to się migał od alimentów a "brak pracy" to był tylko jeden ze sposobów
@Goofas: nie ma się też o tyle że jeden stał się bohaterem środowiska "kobiet" (Kijowski wystąpił na kongresie kobiet), co pokazuje że w naszym życiu publicznym nie liczy się co robisz a skąd pochodzisz. I tak Kijowski mimo że nie płacił alimentów będzie bohaterem dla "środowiska kobiet" i mu zapomną ten czyn, tak Kurski w swoim otoczeniu nie ucierpi. A jednocześnie będą za to atakowani przez przeciwników, że jak to
No ja myślałem, że według Kurskiego sądy działają należycie. Przecież lata temu jak Urban napisał o jego kochance to szef TVP pobiegł do sądu, a ten orzekł cenzurę prewencyjną - tekst Urbana się nie ukazał.
Biorąc pod uwagę sprawę z fakturami i jego zachowanie jak one wyszły to akurat jestem w stanie uwierzyć, że Siwy Kuc tak naprawdę to się migał od alimentów a "brak pracy" to był tylko jeden ze sposobów
@6c6f67696e: nie twierdzę że nie, nie bronie Kijowskiego w żaden sposób. C--j mnie obchodzi osobiście czy on płaci czzy nie płaci - to jest jego prywatna sprawa. Natomiast Kurski - będący twarzą "dobrej zmiany" która to notorycznie - z braku argumentów - na każdym kroku wypominała Kijowskiemu alimenty - sam ukazuje pewnego rodzaju hipokryzję.
Zauważ jeszcze, że mowa o kolesiu który z tych faktur ile mógł wyciągnąć? A zobacz ile na miesiąc może taki Kurski zarabić? Dysproporcje są spore, ale zawiesza się wszystko na byłego lidera KOD, bo czegoś trzeba się było
I tak Kijowski mimo że nie płacił alimentów będzie bohaterem dla "środowiska kobiet" i mu zapomną ten czyn
@stan-tookie-1: Kijowski nie jest żadnym "bohaterem dla "środowiska kobiet". Obecnie coś znaczy wyłącznie dla pisowców i miniaturowego grona oddanych zwolenników.
@Andreth: jest na tyle, że wystąpił na scenie podczas Kongresu Kobiet 2016, albo był w 2016, bo może faktycznie już się pokłócili w tym środowisku i utracił na znaczeniu, ale akurat nie z powodów alimentów tylko z powodu zagmatwanego sposobu rozliczenia finansowego jego udziału w Kodzie. Możliwe że jakoś tam się zakradł mimo próby wyrzucenia go przez organizatorów, ale raczej obstawiam, że po prostu został zaproszony
@Andreth: no tak, ale jak widać to organizatorzy nadają ton organizacji i sympatie polityczno-towarzyskie przeważyły nad interesem zwykłych uczestników
http://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/kurski-nie-placil-na-utrzymanie-syna-byla-zona-podala-go-do-sadu/qsjs8cx
#neuropa #tvpis #media #polityka #tysiacurojenrezimowychmediow #bekazpisu #bekazprawakow #kurski #alimenty
@stan-tookie-1: zasadnicza różnica pomiędzy Kurskim a Kijowskim jest taka, że ten drugi stracił prace i nie był w stanie pełnych alimentów płacić i tyle ile mógł, tyle dawał, a ten pierwszy jest szefem jednego z największych ośrodków medialnych w Polsce.
nie bronie Kijowskiego - powinien płacić te alimenty. Ale przyrównywanie jednego
@pk347: No ja myślałem, że według Kurskiego sądy działają należycie. Przecież lata temu jak Urban napisał o jego kochance to szef TVP pobiegł do sądu, a ten orzekł cenzurę prewencyjną - tekst Urbana się nie ukazał.
@Goofas: Biorąc pod uwagę sprawę z fakturami i jego zachowanie jak one wyszły to akurat jestem w stanie uwierzyć, że Siwy Kuc tak naprawdę to się migał od alimentów a "brak pracy" to był tylko jeden ze sposobów
@Luka_Wars: zawsze mozna jeszcze poprawic
@6c6f67696e: nie twierdzę że nie, nie bronie Kijowskiego w żaden sposób. C--j mnie obchodzi osobiście czy on płaci czzy nie płaci - to jest jego prywatna sprawa. Natomiast Kurski - będący twarzą "dobrej zmiany" która to notorycznie - z braku argumentów - na każdym kroku wypominała Kijowskiemu alimenty - sam ukazuje pewnego rodzaju hipokryzję.
Zauważ jeszcze, że mowa o kolesiu który z tych faktur ile mógł wyciągnąć? A zobacz ile na miesiąc może taki Kurski zarabić? Dysproporcje są spore, ale zawiesza się wszystko na byłego lidera KOD, bo czegoś trzeba się było
@stan-tookie-1: Kijowski nie jest żadnym "bohaterem dla "środowiska kobiet". Obecnie coś znaczy wyłącznie dla pisowców i miniaturowego grona oddanych zwolenników.
Możliwe że jakoś tam się zakradł mimo próby wyrzucenia go przez organizatorów, ale raczej obstawiam, że po prostu został zaproszony
@stan-tookie-1: Został zaproszony. Za co "środowiska kobiet" do tej pory jadą po organizatorkach Kongresu Kobiet.