Aktywne Wpisy
Vladimis +87
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
patryk-kabacinski-1 +171
Morderstwo na bezdomnym w okolicach Muzeum Morskiego w Rotterdamie
https://youtu.be/rRd_eV8Q9sg?t=39
#holandia #mordercy
https://youtu.be/rRd_eV8Q9sg?t=39
#holandia #mordercy
;>
Robiłem i pewnie z tego powodu anulowali zamówienie.
@rmx2 W regulaminie ponoć mają informację o tym, że w przypadku błędnej ceny na stronie mogą anulować zamówienie.
Treść Strony Internetowej, włączając wszystkie strony produktów, stanowi zaproszenie do złożenia oferty zakupu. Przesłanie zamówienia stanowi ofertę zakupu złożoną nam przez użytkownika (dalej „zamówienie”).
Po przesłaniu zamówienia otrzymasz od nas wiadomość e-mail z potwierdzeniem otrzymania zamówienia. Nie oznacza to przyjęcia zamówienia. Zastrzegamy sobie prawo do rozważenia oferty i przyjęcia lub odrzucenia jej na podstawie okoliczności określonych w Art. 2.3. poniżej.
Przyjęcie zamówienia do realizacji ma miejsce w momencie wysłania
Niekonieczne, ja wybrałem z gotowych projektów.
@wykopowypixel: regulamin nie ma znaczenia bo w świetle prawa skoro płatność została wysłana i otrzymałeś zwrotnie fakture to transakcja została zawarta i cześć pieśni. Zadzwoń do rzecznika praw konsumenta, inspektoratu inspekcji handlowej czy do stowarzyszenia konsumentów. Dokładnie to ci powiedzą tyle, że w
Komentarz usunięty przez autora
Nadal w toku, ale szansy już nie widzę.