Kilka dni temu chwaliłem się ze wypadło mi 5 paczek souvenirs i napisałem na wykopie ze jak wypadnie mi jeszcze jedna to robię rozdaje... i wypadła. Paczka to Krakow 2017 Mirage Souvenir Package warta 2 euro, trochę szkoda mi ją rozdać wiec postanowiłem rozdać w zamian skina o wartość 2 euro.
Jest to moje pierwsze rozdajo, wiec mam pytanie, jak najlepiej je przeprowadzić żeby nie było ze oszukuje itp. Wiem że trzeba plusowac, wiec plusujcie (bez zielonek) xD Osoba która wygra, skina wybiera na opskinie do 2euro (2.40$) #csgo
@ChojaK: inferno w sumie najwieksza szansa, ale tez najmniej warte, jak trafisz m4a4, p250 lub tec9 to grosze na + chyba dosyc duze prawdopodobienstwo, gdyz tam malo skinów
To tak ma działać? Jestem na Plutonie bez kombinezonu w samych majtkach, poziom tlenu w atmosferze 0%, temperatura -200 st. C. Moja postać od razu po wyjściu ze statku powinna chyba umrzeć? xd #starfield #gry #bethesda
Paczka to Krakow 2017 Mirage Souvenir Package warta 2 euro, trochę szkoda mi ją rozdać wiec postanowiłem rozdać w zamian skina o wartość 2 euro.
Jest to moje pierwsze rozdajo, wiec mam pytanie, jak najlepiej je przeprowadzić żeby nie było ze oszukuje itp.
Wiem że trzeba plusowac, wiec plusujcie (bez zielonek) xD
Osoba która wygra, skina wybiera na opskinie do 2euro (2.40$)
#csgo
Mam mirage, nuke, dwa razy overpass i inferno oraz train xD