Aktywne Wpisy

Korba112 +1312
Czuje dobrze człowiek.
Zadzwonił na #999 facet i mówi, że jego dziewczyna powiedziała mu przez telefon, że się zabije i przestała odbierać telefony. Gość był 200 km od niej. Borderka z próbami samobójczymi w przeszłości. Mówi, że jedzie do niej ale jest przerażony całą sytuacją. Przyjąłem zgłoszenie, powiadomiłem policję i straż pożarną, bo potrzebne było #wejsciesilowe.
Przerażony wzywający pytał czy może się dowiedzieć jak się sytuacja potoczy. Mówię mu, że może
Zadzwonił na #999 facet i mówi, że jego dziewczyna powiedziała mu przez telefon, że się zabije i przestała odbierać telefony. Gość był 200 km od niej. Borderka z próbami samobójczymi w przeszłości. Mówi, że jedzie do niej ale jest przerażony całą sytuacją. Przyjąłem zgłoszenie, powiadomiłem policję i straż pożarną, bo potrzebne było #wejsciesilowe.
Przerażony wzywający pytał czy może się dowiedzieć jak się sytuacja potoczy. Mówię mu, że może

MisterMinister +789
Właśnie zadałem pytanie do UOKIK odnośnie terminologii używanej przez serwisy wypożyczające gry na licencji na czas nieokreślony (steam). Mianowicie czy w przypadku gdy nie jesteśmy faktycznym właścicielem licencji na daną kopię to czy sklep ma prawo wykorzystywać taką terminologię (zakup, sprzedaż, kupno). Ostatnio czytałem artykuł gdzie steam jawnie potwierdził że konto i licencje nie podlegają dziedziczeniu, co według mnie jest sprzeczne z terminem zakup, ponieważ zakup wiąże się z prawem do posiadania,

Szukam kogoś via iOS czy mógłby mi sciągnąć alternatywną instrukcję do tego MOC'a
https://appadvice.com/app/airplane-for-lego-10242-building-instructions/1209731668
zrobić screenshoty albo sciągnąć i podesłać w formie obrazków w komentarzu albo w PW?
Instrukcja ma tylko około 20 kroków.
Byłbym dozgonnie wdzięczny. Appka jest za free nic sie nie płaci etc.
Niestety nie ma tego na androida :((((
#lego #ios #apple
źródło: comment_zMenkaiOH7IeYZuHrhooBRX8nksnaaUr.jpg
Pobierzźródło: comment_1BRWRPKmBa9lM2DkiHi5C6aYYDKn00j1.jpg
Pobierzźródło: comment_6csXJcHd16Z8d8pBeFg3M6svmQz2jiOZ.jpg
Pobierzźródło: comment_K0dsdpwP3F9XFHL57Wz5Dn8VrW6lGvZu.jpg
Pobierzźródło: comment_zW76NMO4Xe8q2a6nmUA5FW6jEcCL6uQv.jpg
Pobierzźródło: comment_UYGWuiaZbsAvXhNKR2VQZbbPPIBmeXpF.jpg
Pobierzźródło: comment_hM5hM2L2f5hcBR8iJCEFEcP0aNNe0FFh.jpg
Pobierzźródło: comment_WuTGZpRDSQiqns2VJl2houjk8DwcjNfb.jpg
Pobierzźródło: comment_wY3tBLErr4CIUAtI97FzJXbJ9HJ1Gvbc.jpg
Pobierzźródło: comment_X98FFGgIF9lVvV2oqUoXZ30S0JmncRLj.jpg