Aktywne Wpisy

Nusantara +17
#frajerzyzmlm #izabelaadamczyk
Nie mogę patrzeć jaka tam jest bieda umysłowa. Pod którym karmieniem ona spędziła ostatnie 20 lat życia?
Cały Instagram zawalony zdjęciami samolotu, lotniska, chmur, zdjęć czy palmie. Wszędzie emotki ✈️✈️✈️✈️✈️, podkreślenie ma każdym kroku, że ONA BYŁA ZA GRANICĄ, PODKREŚLAM ZA GRANICO!!!
Jeszcze nagrywa filmy po angielsku w których opowiada jak to udało się jej spełniać nieosiągalne marzenie, coś o czym ludzie w Polsce mogą tylko śnić czyli wsiąść do samolotu. Skoro nagrywa to po angielsku to rozumiem że to ma trafić do ludzi z UK, Stanów, Niemiec itp. Ona myśli, że lot samolotem naprawdę zrobi wrażenie na jakimś Angliku?
Nie mogę patrzeć jaka tam jest bieda umysłowa. Pod którym karmieniem ona spędziła ostatnie 20 lat życia?
Cały Instagram zawalony zdjęciami samolotu, lotniska, chmur, zdjęć czy palmie. Wszędzie emotki ✈️✈️✈️✈️✈️, podkreślenie ma każdym kroku, że ONA BYŁA ZA GRANICĄ, PODKREŚLAM ZA GRANICO!!!
Jeszcze nagrywa filmy po angielsku w których opowiada jak to udało się jej spełniać nieosiągalne marzenie, coś o czym ludzie w Polsce mogą tylko śnić czyli wsiąść do samolotu. Skoro nagrywa to po angielsku to rozumiem że to ma trafić do ludzi z UK, Stanów, Niemiec itp. Ona myśli, że lot samolotem naprawdę zrobi wrażenie na jakimś Angliku?
źródło: Screenshot_20240921_084817_Instagram
Pobierz
wonsisko +33
przeciętny wykopek czekający na nowe powiadomienie z wykop, żeby był zastrzyk dopaminy
źródło: temp_file1858027941674060304
Pobierz

Co do ojca, a w zasadzie ojców, to też nie jest takie proste. Ojciec pierwszych dwóch dziewczynek jest w dokumentach jako nieznany, choć wiem, kto to jest, ale to chory umysłowo człowiek, który traktował mnie jak szmatę, więc nie chcę go znać. Nie ma żadnych praw do córek, nie płaci również alimentów. Trzecią córkę mam z facetem, z którym miałam ułożyć sobie życie, ale po prostu nie wyszło. Pracuje na czarno i również jest nieściągalny, uciekł za granicę. Trzeci ojciec pozostałej dwójki dzieci zostawił mnie rok temu, kiedy najmłodsze było niemowlęciem. Oczywiście również nie zobaczyłam od niego grosza, mimo nakazu sądowego. Dostaję jakieś tam grosze z pomocy, a 500+ to w zasadzie jedyne pieniądze, z których na razie możemy żyć.
Nie jestem patologiczna, to nie moja wina, że trafili mi się tacy partnerzy - przecież chciałabym mieć normalną rodzinę, jak wszyscy, to nie ja sama wybrałam sobie taki los. Gdyby nie ta kasa, to byśmy chyba umarli z głodu i brudu, a tak jakoś względnie dajemy sobie radę. Może pójdę do pracy, jak najmłodsze podrosną, a jeśli rząd zabierze 500+ to będę musiała chyba strzelić sobie w łeb...
Dlatego słuchajcie, zblazowane nastolatki przed monitorem. Nie wiecie nic o życiu i nie zrozumiecie, dopóki nie staniecie na moim miejscu. Wszyscy chrzanicie, jakim to jestem pasożytem i nie przydaję się społeczeństwu, a sami, owszem, macie jakieś beznadziejne prace w telamarketingach i innych naciągactwie i co to niby przynosi państwu?!
Ja stworzyłam piątkę, która będzie harować na wasze emerytury, więc trochę szacunku.
Bait czy to naprawdę? Skłaniam się jednak do baitu
#madka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #bekazpodludzi
źródło: comment_KoamFgja9clP32xyK32H9OOnp5RlKIwP.jpg
Pobierz@md23: wystarczy nie robić 5-tki bachorów. Amen.
Z resztą przed 500+ ludzie sobie radzili i lamentu nie było. Sory, takie myślenie to tylko patola umysłowa.
Bait czy nie bait to straszne.
@md23: zdanie które podsumowuje bezsensowność systemu emerytalnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_B7xmnuQt5kKVfiSNgcIORF8Lqfcp16In.jpg
Pobierz@md23: to najlepsze :) jak wiadomo kobieta nie ma absolutnie żadnego wpływu na wybór partnera i koniecznie musi zajść z nim w ciążę zanim dobrze go pozna i przekona się, że to jednak alkoholik i nierób. I tak kilka razy.
kek
@wysuszony: który kraj ma taki "normalny system"? Co z inflacją?