Aktywne Wpisy
Baba_Yagi +708
Proszę o pomoc w nagłośnieniu sprawy:
Zostałem wystawiony przez hotel a następnie przez Booking.com w Austrii w miejscowości Graz.
Po bardzo długiej podróży przyjechałem dzisiaj do miejscowości Graz gdzie miały czekać dla mnie i moich przyjaciół 2 osobne apartamenty na 5 osób łącznie. Hotel został przedpłacony ponad miesiąc temu a sam booking został zrobiony ponad 2 miesiące temu.
Dzisiaj
Zostałem wystawiony przez hotel a następnie przez Booking.com w Austrii w miejscowości Graz.
Po bardzo długiej podróży przyjechałem dzisiaj do miejscowości Graz gdzie miały czekać dla mnie i moich przyjaciół 2 osobne apartamenty na 5 osób łącznie. Hotel został przedpłacony ponad miesiąc temu a sam booking został zrobiony ponad 2 miesiące temu.
Dzisiaj
Megasuper +24
Właśnie sobie siedzę w restauracji i Ukraince siedzący obok zamówili sobie ośmiornice. No niezle jaja. Biedni imigranci wojenni xD Wyjurwic to na front #ukraina
M: Co słychać?
A: Wszystko w porządku.
M: To dobrze.
A: A u Ciebie?
M: Jest ok. Jak tam w pracy?
A: Dobrze... A u Ciebie?
M: Też dobrze.
Tu następuje jego gadka na temat dokumentów, pleplepleple...
M: Chcesz gdzieś usiąść? - patrzy na kawiarnie
A: A jest sens?
M: Nie wiem, pytam.
A: Ja myślę, że nie ma sensu.
Chłop się trochę zdziwił. Zapytał, w którą stronę idę, mówię, że tam, no to cześć - cześć.
I wiecie co? Może to durne, ale jestem z siebie dumna - chłodne załatwienie sprawy. I #!$%@?, że bolało, jak go zobaczyłam, ale trza być twardym, nie miękkim!
Po tych wszystkich akcjach, które kiedyś #!$%@?ł, po spotykaniu się z koleżanką z pracy, kiedy jeszcze ze sobą mieszkaliśmy, niech se debil nie myśli, że ma w ogóle jakąkolwiek szanse, żeby siedzieć ze mną przy jednym stole. Taki dzisiaj mały #wygryw
Ja 'swoje' poznałam nawet, nawet tę która namiętnie zostawiała blond włosy na jego ubraniach ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jedna z nich jest teraz obecną mojego byłego, tej akurat nie poznałam ale dobrze się stało koniec końców, szkoda że 3 lata jak krew w
Komentarz usunięty przez autora
@Adatoniewypada: chyba ktoś tu się Łony nasłuchał ( ͡° ͜ʖ ͡°)