Wpis z mikrobloga

Heja, tu znowu Ada #empiriarandki #bridgetjonesdlaubogich #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski spotkałam się z tym moim byłym pajacem, musiałam mu dać dokumenty i takie inne pierdoły. Chciałam się umówić o 16 bo wieczór zaplanowałam inaczej, ale ten marudzi, że to za wcześnie... Ale myślę, ok. Niech Ci będzie ta 18. Myśl sobie, że potem spędzimy miło czas. Trochę się stresowałam bo 5 miesięcy typa nie widziałam. Zagadywał do mnie czasem na fejsie, ale to jakieś takie głupoty typu wysyłam ci twoje pliki, znalazłem twoje coś tam, Ada weź sprawdź czy nie masz... Generalnie szukał zaczepki, żeby pogadać już jakiś czas. Wracamy! Przyszłam wcześniej, czekam, widzę, lezie... Aż prychnęłam. #!$%@?ł się jak stróż w Boże Ciało, mając na uwadze to, co lubię - nie ogolił się, włożył niebieską koszulę, którą lubiłam itd. itp... Zagaduje:
M: Co słychać?
A: Wszystko w porządku.
M: To dobrze.
A: A u Ciebie?
M: Jest ok. Jak tam w pracy?
A: Dobrze... A u Ciebie?
M: Też dobrze.
Tu następuje jego gadka na temat dokumentów, pleplepleple...
M: Chcesz gdzieś usiąść? - patrzy na kawiarnie
A: A jest sens?
M: Nie wiem, pytam.
A: Ja myślę, że nie ma sensu.
Chłop się trochę zdziwił. Zapytał, w którą stronę idę, mówię, że tam, no to cześć - cześć.
I wiecie co? Może to durne, ale jestem z siebie dumna - chłodne załatwienie sprawy. I #!$%@?, że bolało, jak go zobaczyłam, ale trza być twardym, nie miękkim!
Po tych wszystkich akcjach, które kiedyś #!$%@?ł, po spotykaniu się z koleżanką z pracy, kiedy jeszcze ze sobą mieszkaliśmy, niech se debil nie myśli, że ma w ogóle jakąkolwiek szanse, żeby siedzieć ze mną przy jednym stole. Taki dzisiaj mały #wygryw
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Adatoniewypada: och! uwielbiam te 'koleżanki z pracy'! Wyżalające się na swoich chłopaków, sercowe problemy, wiecznie roześmiane i chętne do wszystkiego. Uwielbiam ten temat.
Ja 'swoje' poznałam nawet, nawet tę która namiętnie zostawiała blond włosy na jego ubraniach ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jedna z nich jest teraz obecną mojego byłego, tej akurat nie poznałam ale dobrze się stało koniec końców, szkoda że 3 lata jak krew w
  • Odpowiedz