Aktywne Wpisy
KarnetNaGlony +436
Fennrir +227
Dworzec kolejowy w Elblągu - przed i po "modernizacji". Był #modernizm z czasów III Rzeszy, jest styropianoza jak na budynku administracyjnym jakichś magazynów w Polsce powiatowej.
Inb4 "wcześniej też był brzydki" - wcześniej był brudny i zaniedbany, ale mógł wyglądać dobrze, obecnie to jest gwаłt na estetyce. Uprzedzając też argumenty że "przynajmniej teraz jest ciepło" - są np.:tynki izolacyjne, ale w Polsce nie zna się innych metod niż opіerdolenie styropianem.
Inb4 "wcześniej też był brzydki" - wcześniej był brudny i zaniedbany, ale mógł wyglądać dobrze, obecnie to jest gwаłt na estetyce. Uprzedzając też argumenty że "przynajmniej teraz jest ciepło" - są np.:tynki izolacyjne, ale w Polsce nie zna się innych metod niż opіerdolenie styropianem.
Chodziłem sobie między półkami, robiłem swoje zakupy, aż usłyszałem, jak jakaś starsza pani w kolejce woła "Dorian, Dorian! Chodź, bo to zaraz nasza kolej.", ale Dorian akurat sprawdzał ceny jakiejś oranżady, czy innych jogurtów i była tam jeszcze jedna pani, jeszcze starsza, może babcia Doriana i się trochę śmiała, że ten Dorian, to tak wszystko sprawdza dokładnie.
To chyba była taka jego mała zemsta za te wszystkie razy, kiedy musiał stać w kolejce i czekać na mamę, a kasjerka naliczała towary szybciej i szybciej.
A może to był inny Dorian?
#lippaa #truestory #chwalesie