Wpis z mikrobloga

jego osiągnięciem jest spranie ludziom mózgów swoją gazetą

Jak się uczy historii swojego kraju z memów to się potem pieprzy takie głupoty.
  • Odpowiedz
Powiedzcie co macie mu do zarzucenia? To że jego przyrodni brat był zwyrodnialcem i s--------ł z Polski? Chcecie go rozliczać z tego co robił jego przyrodni starszy brat?

@zly_dzien: Ja mam mu do zarzucenia, że współtworzył ten komuszy system który się bogacił krwią zwykłych ludzi i cofał Polskę w rozwoju oraz miliony kłamstw, niech lepiej wyjedzie do swoich bo takie trollowanie neuropy się dopiero zaczyna
  • Odpowiedz
@zly_dzien: Dodam jeszcze, że za brata, z którym z tego co wiadomo utrzymuje kontakt i mu pomaga, też powinien się wytłumaczyć. Właśnie dlatego, że sam nie raz zgrywał moralną wyrocznie i chce rozliczać innych. Niech zacznie od swojego najbliższego otoczenia. Wielki demokrata utrzymujący kontakt z komunistycznym siepaczem. Jakby nie utrzymywali ze sobą stosunków to nie byłoby problemu. Jakoś Józef Mackiewicz zerwał kontakt ze swoim bratem i to zaledwie z takiego
  • Odpowiedz
Pierwszy przykład z brzegu to ukrywanie pół roku afery Rywina. Powinien za to beknąć. Jest to konkretny przykład jak Michnik przyczyniał się do patologii trawiącej III RP.

@Justycjariusz: No to od tego była komisja śledcza - skoro nie postawili go pod sąd to miej do nich pretensje. Michnik był przez komisję przepytywany zdaje się 3 razy.

Ja mam mu do zarzucenia, że współtworzył ten komuszy system który się bogacił krwią
  • Odpowiedz
Strasznie uogólniasz, ale jak rozumiem jego działalność w Solidarności i z Solidarnością to wg ciebie współtworzenie komuszego systemu?

@zly_dzien: przecież to wtyka ja Bolek, dowód to przyjaźń z Jaruzelskim "odpieprz się pan od generała"
  • Odpowiedz