@chbukowski: I to znaczy, że ma jakiś immunitet? Dalej działa, się udziela i może dostać rykoszetem. Tak samo bohaterowie wojen napoleońskich nie raz się splamili w trakcie powstania listopadowego.
@SynuZMagazynu: @Justycjariusz: @budep: Powiedzcie co macie mu do zarzucenia? To że jego przyrodni brat był zwyrodnialcem i s--------ł z Polski? Chcecie go rozliczać z tego co robił jego przyrodni starszy brat?
@zly_dzien: Pierwszy przykład z brzegu to ukrywanie pół roku afery Rywina. Powinien za to beknąć. Jest to konkretny przykład jak Michnik przyczyniał się do patologii trawiącej III RP.
Powiedzcie co macie mu do zarzucenia? To że jego przyrodni brat był zwyrodnialcem i s--------ł z Polski? Chcecie go rozliczać z tego co robił jego przyrodni starszy brat?
@zly_dzien: Ja mam mu do zarzucenia, że współtworzył ten komuszy system który się bogacił krwią zwykłych ludzi i cofał Polskę w rozwoju oraz miliony kłamstw, niech lepiej wyjedzie do swoich bo takie trollowanie neuropy się dopiero zaczyna
@zly_dzien: Dodam jeszcze, że za brata, z którym z tego co wiadomo utrzymuje kontakt i mu pomaga, też powinien się wytłumaczyć. Właśnie dlatego, że sam nie raz zgrywał moralną wyrocznie i chce rozliczać innych. Niech zacznie od swojego najbliższego otoczenia. Wielki demokrata utrzymujący kontakt z komunistycznym siepaczem. Jakby nie utrzymywali ze sobą stosunków to nie byłoby problemu. Jakoś Józef Mackiewicz zerwał kontakt ze swoim bratem i to zaledwie z takiego
Pierwszy przykład z brzegu to ukrywanie pół roku afery Rywina. Powinien za to beknąć. Jest to konkretny przykład jak Michnik przyczyniał się do patologii trawiącej III RP.
@Justycjariusz: No to od tego była komisja śledcza - skoro nie postawili go pod sąd to miej do nich pretensje. Michnik był przez komisję przepytywany zdaje się 3 razy.
Ja mam mu do zarzucenia, że współtworzył ten komuszy system który się bogacił krwią
Jak się uczy historii swojego kraju z memów to się potem pieprzy takie głupoty.
@zly_dzien: Ja mam mu do zarzucenia, że współtworzył ten komuszy system który się bogacił krwią zwykłych ludzi i cofał Polskę w rozwoju oraz miliony kłamstw, niech lepiej wyjedzie do swoich bo takie trollowanie neuropy się dopiero zaczyna
@Justycjariusz: No to od tego była komisja śledcza - skoro nie postawili go pod sąd to miej do nich pretensje. Michnik był przez komisję przepytywany zdaje się 3 razy.
@zly_dzien: przecież to wtyka ja Bolek, dowód to przyjaźń z Jaruzelskim "odpieprz się pan od generała"
@zly_dzien: dzięki nim nie jesteśmy Dubajem Europy