Aktywne Wpisy
Mieliśmy z #rozowypasek dość stresujące i pracowite dni. Weekend miał być zwieńczeniem tego, chwilą zasłużonego odpoczynku. Z racji z tego że ja całą sobotę miałem już wolną, a różowa miała kilka spraw do załatwienia i wracała późnym wieczorem to zdeklarowałem się że przygotuję coś specjalnego na wieczór. Wpadłem na pomysł że w sumie napiłbym się wódki. Po prostu, bez żadnych udziwnień, kolorowych napojów, muzyki w tle. Po prostu. Więc czekając na różową
hugoprat +442
Fajnie się tam bawicie @santanderbankpolska
Najwyższa pora zmienić bank na taki, który nie będzie mnie śledził, sprawdzał co, gdzie i kiedy kupuję, za ile i nie będzie mi wyliczał każdego pierda z CO2. Ha Tfu!
#santander #santanderbankpolska #bankowosc #finanse #pieniadze #ekologia #ekooszolom
Najwyższa pora zmienić bank na taki, który nie będzie mnie śledził, sprawdzał co, gdzie i kiedy kupuję, za ile i nie będzie mi wyliczał każdego pierda z CO2. Ha Tfu!
#santander #santanderbankpolska #bankowosc #finanse #pieniadze #ekologia #ekooszolom
Tak sie zastanawiam po co #niebieskiepaski tak się upieraja by mieć ładną dziewczynę? Macie takie parcie na seks, że tak naprawdę i ze średnią i brzydszą (w graniach normy) też byście mogli uprawiać seks i nawet tę osobę polubić a z czasem może i nawet pokochac. Orgazm jest taki sam niezależnie czy partnerka ma ładną czy brzydszą twarz. A posiadanie stałej partnerki to coś fajnego, wsparcie, przyjaźń, seks, nie trzeba stawać na rzęsach by zaimponowac innym babkom, jest spokój. Jedna osoba nas lubi i akceptuje wiec po co szukać nowych. Wytłumaczcie dlaczego musicie mieć ładną? Zwłaszcza młode chłopaki mają fizia na punkcie urody dziewczyn. To chyba jest niedojrzałość.
Przecież wiemy, że w zasadzie z 90% moglibyście uprawić seks (nawet z tymi z króych sie wysmiewacie, że pasztet), ale się wstydzicie pokazywać z niektórymi.,
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Nie chodziło mi o to, że posiadanie pięknej kobiety samo w sobie jest wyznacznikiem statusu.