Aktywne Wpisy

czerwonykomuch +289
Jak śmiesz zarabiać aż niespełna 800 euro ROBAKU?! To krzywdzi wielomiliardowe zagraniczne korpo, ich prezesi i akcjonariusze płaczą nocami, bo przez Ciebie musieli zrezygnować z zakupu sześćdziesiątego dziewiątego penthouse’u inwestycyjnego 15 m2! Widzisz, co narobiłeś?!
Wprawdzie psiembiordzy podnieśli ceny bo hehe inflacja (którą sami wywołali), zyski rekordowe, Ciebie nie stać na wynajem za cały miesiąc pracy, bezrobocie minimalne, ale Ty robaku masz pracować na swojego pana, który zarabia na Tobie kilkanaście razy
Wprawdzie psiembiordzy podnieśli ceny bo hehe inflacja (którą sami wywołali), zyski rekordowe, Ciebie nie stać na wynajem za cały miesiąc pracy, bezrobocie minimalne, ale Ty robaku masz pracować na swojego pana, który zarabia na Tobie kilkanaście razy
źródło: IMG_7567
Pobierz
anthon_lavey +32

Gdyby ktoś obeznany w zegarkach napisał czy to dobry zegarek to byłbym bardzo wdzięczny! Bardzo mi się podoba i nie wiem czy go kupić, czy może są lepsze za tę cenę.
#zegarki
Komentarz usunięty przez autora
Nie znam tego modelu ale design pasuje mi pod lata 90, te zegarki chyba najgorzej z pospoliciaków trzymają cenę.
Moim zdaniem nawet za pół tej ceny nie warto. Ja bym nie kupił nawet za 700 zł ale jestem przyzwyczajony do szukania okazji.
źródło: comment_cC8t5s5aGwBodi2jcaRnKKIfufZIXymH.jpg
Pobierz1. Nowy jest
2. Wyczesna bransoleta
3. Fajny szlif koperty
4. Wypukły szafir
5. Nie wygląda jak ze stadionu :))