Aktywne Wpisy
Phantom-Zero +1
#gotowanie Co robicie z mięsem od rosołu? Nie lubie go a mieszkam sam. Macie jakieś patenty żeby go nie zmarnować?
banans +40
Abstrachując o tej całej dyskusji o samej pandemii i tego czy to było sztucznie czy naturalnie wywołane, zauważyłem że od 2020r. zmieniło się bardzo wiele rzeczy, ale najbardziej, to to że ogólnie ludzie się bardzo zmienili, tak jakby ktoś Nam wtedy "przestawił" coś zbiorowo w naszych mózgach. Jest o wiele trudniej o wartościowe znajomości, nie mówiąc już o szukaniu tej drugiej połówki. Też od tamtej pory czuć że tak jakby energia świata
Na co zwrócić uwagę przy zakupie?
I wreszcie proszę o opinię użytkowników czy warto.
Dzięki!
#bojowkaandroid #xiaomi #telefony #zakupyzchin #smartfon
Priority line zmiejsza ryzyko vatu
@Lakom1907: w promocji, jak jest na GB - Mi5 za 199$ plus ewentualnie 200zł Vatu, jeśli będzie. Gwarancja realizowana w Chinach.
Co dla Ciebie oznacza najlepiej?
Według nas najlepiej kupować w sprawdzonych sklepach gdzie jest możliwość zapłaty przez PayPal (m.in. GearBest, Banggood)
@cebula_online: najlepiej znaczy najbezpieczniej. Na co zwrócić uwagę przy zakupie? Tzn. chodzi mi o soft, pasma, itp?
Mam konto na aliexpress, czy ewentualnie stamtąd ktoś z was zamawiał?
z pasmami wielkiego wyboru nie masz, bo wszystkie Mi5 obsługują te same pasma
@Polinik: nie zawsze
@cebula_online:
@Polinik:
@Jurigag: dzięki wam wirtualni przyjaciele!
@Jurigag: i dwa błędy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mimo wszystko to nie zupełny spokój bo jednak jak coś trzeba opłacić VAT, a dopiero potem dostaje sie zwrot.
Ibuygou nie gwarantuje gwarancji w Polsce.
@Lakom1907:
@Jurigag: czyli gearbest zostaje? Czy ktoś z was wie jak długo czeka się na dostarczenie paczki? Jakie jest ryzyko kupując poprzez ten portal?
Co z vatem i jak długo trwa przesyłka?